Κοιτάζοντας πίσω την δημοσιότητα που έλαβε το iPhone 6 Plus #Bendgate, είναι πολύ εύκολο να υποθέσουμε πως θα ήταν πρόσφορη η ιδέα να δοκιμάσουν κάποιοι επιτήδειοι  τι μέλλει γενέσθαι με τα tablets. Στην πραγματικότητα η ευκολία με την οποία λύγισαν το iPhone 6 Plus, κερδίζοντας εκατομμύρια views στο YouTube, και η ιογενής ξάπλωση του γεγονότος πιθανόν να οφείλεται και στο δημοφιλές όνομα της εταιρείας Apple.

Κάποια άλλοι ίσως να αρέσκονται στην θέαση της καταστροφής συσκευών που κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες ευρά. Αρκετά όμως με τον πρόλογο. Όταν τα ηγετικά στελέχη της Apple ανέβηκαν στη σκηνή πριν καμιά δεκαριά ημέρες και ανακοίνωναν το λεπτότερο tablet στο κόσμο iPad Air 2 στα 6,1 mm, πολλοί από εσάς σκεφτήκατε έστω και για ένα δευτερόλεπτο, πως θα έχουμε πάλι φαινόμενα #Bendgate και ότι θα λιγίζει πολύ εύκολα.

Το γεγονός πως για αρκετές ημέρες δεν είχαμε καμιά ανάρτηση στο YouTube σαν την παραπάνω,  μας έκανε να υποθέσουμε πως δεν θα έχουμε παρόμοια φαινόμενα. Δυστυχώς πέσαμε έξω. Το iPad Air 2 αποδείχθηκε πως λυγίζει και μάλιστα μόνο με τα χέρια. Εννοείται πως σε αντίθεση με το iPhone 6 Plus, το iPad Air 2 δεν χωρά σε τσέπες, άρα είναι αδύνατο από φυσικά αίτια να ασκηθεί τόση δύναμη πάνω στη συσκευή. Μου φαίνεται όμως πως ετοιμαζόμαστε για έναν νέο γύρο #Bendgate, εσείς τι λέτε;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Έξυπνο τέχνασμα άμεσης ελάττωσης της φωτεινότητας
Επόμενο άρθροiTunes |Μειωμένες οι πωλήσεις ψηφιακής μουσικής για το 2014
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here