Το iOS 8 κυκλοφόρησε χθες βράδυ κι έχει συμπεριλάβει μια σειρά από εργαλεία API’s για τους developers. Ένα από αυτά δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης τρίτων εφαρμογών στο Touch ID, επιτρέποντας τη σάρωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων για είσοδο στις εφαρμογές. Μια σειρά από εφαρμογές έχουν ήδη αναβαθμιστεί επωφελούμενες την ένταξη του Touch ID, αντικαθιστώντας passwords και PIN codes. Συγκεντρώσαμε μερικές, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη λίστα  από τις πιο δημοφιλείς εφαμρογές που υποστηρίζουν το Touch ID τώρα.

thirdpartytouchid
– 1Password (Free) [Direct Link] – Εφαρμογή διαχείρισης Passwords όπου επιτρέπει την αντικατάσταση του Master Password για την είσοδο στην εφαρμογή, με πιστοποίηση δακτυλικού αποτυπώματος

– LastPass (Free) [Direct Link] – Όπως και η 1Password η εφαρμογή χρησιμοποιεί προστασία Touch ID αντικαθιστώντας το ένα και μοναδικό Password.

– Amazon App (Free) [Direct Link] – Η πρόσφατα ενημερωμένη εφαρμογή Amazon για iOS 8 χρήστες, όπου επιτρέπει την είσοδο στο λογαριασμό σας με πιστοποίηση  touch id αντί για password.

– Discover Mobile (Free) [Direct Link] – Εφαρμογή διαχείρισης τραπεζικών λογαριασμών η οποία επιτρέπει στους χρήστες πρόσβαση στους λογαριαασμούς τους με το δακτυλικό αποτύπωμα.

– Evernote – Αποθηκεύστε σημειώσεις στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων και δείτε περιεχόμενο από όλα τα πρόσθετα. Για τους Premium  χρήστες υπάρχει η δυνατότητα χρήσης Touch ID.

– Mint (Free) [Direct Link] – Εφαρμογή διαχείρισης χρημάτων με χρήση touch id.

– Scanner Pro ($6.99) [Direct Link] – Πρόσφατα ανανεωμένη εφαρμογή προστατεύει τις σαρώσεις με touch id.

– Simple (Free) [Direct Link] – Άλλη μία εφαμρογή διαχείρισης τραπεζικών λογαριασμών.

– Day One ($4.99) [Direct Link] – Επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν τα περιοδικά τους αντικαθιστώντας τον κωδικό πρόσβασης.

Μερικές ακόμη εφαρμογές που έχουν εντάξει το touch id είναι : YplanMemoireHarmony

Αυτές είναι μερικές από τις εφαρμογές που έχουν εντάξει το touch id API έως τώρα. Πόλλές εφαρμογές αναμένεται στο μέλλον να εντάξουν τη δυνατότητα αυτή. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το λειτουργικό iOS 8, μη λησμονείτε να ανατρέχετε στην ομώνυμη ενότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 6 |Ένα από τα πρώτα Unboxing Video της καταπληκτικής συσκευής
Επόμενο άρθροO Πέτρος αναβάθμισε |Διαδραστική άμεση απάντηση σε εισερχόμενο μήνυμα
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here