η Apple κυκλοφόρησε επίσημα την νέα αναβάθμιση, κι από ό,τι φαίνεται την τέταρτη και τελευταία, iOS 8.4. Η συγκεκριμένη έκδοση, διατέθηκε αρχικά στους προγραμματιστές τον περασμένο Απρίλιο και περιλαμβάνει την ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής Μουσικής με την πολυαναμενόμενη on-demand streaming music, υπηρεσίας της Apple, Apple Music.

H νέα αναβάθμιση iOS 8.4, είναι άμεσα διαθέσιμη, για λήψη μέσω της διαδικασίας over-the-air και μαζί της έρχεται και η νέα υπηρεσία Apple Music, ενσωματωμένη στην εφαρμογή της Μουσικής. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη με την εγκατάσταση της αναβάθμισης ενώ η υπηρεσία Beats 1 radio service, θα είναι διαθέσιμη, ώρα 9.00 Pacific Time.

Η Apple Music, η οποία  ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου συνεδρίου Προγραμματιστών, είναι μία on-demand streaming music υπηρεσία, που σκοπός της είναι η αντικατάσταση της προηγούμενης Beats Music service. Επιτρέπει στους χρήστες την ακρόαση απεριόριστου περιεχομένου μουσικής με κόστος $9,99 ανά μήνα ή $ 14,99 με το οικογενειακό πρόγραμμα, έως 6 ακροατές. Η υπηρεσία συνοδεύεται από το Beats 1 radio station, με 24ωρη Live μουσική χωρίς κόστος και από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Apple Music Connect μέσω της οποίας καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές τους και μοιράζονται υλικό όπως φωτογραφίες και video. H νέα υπηρεσία Apple Music, περιλαμβάνει εκατομμύρια κομμάτια, από τη συλλογή του iTunes, και θα είναι διαθέσιμη ταυτόχρονα σε πάνω από 100 χώρες.

Παράλληλα με την διάθεση της υπηρεσίας Apple Music, η σημερινή αναβάθμιση iOS 8.4, περιλαμβάνει και μία αναμόρφωση του εσωτερικού της εφαρμογής Μουσικής. Στο νέο σχεδιασμό συμπεριλαμβάνονται οι εικόνες καλλιτεχνών, στην ενότητα Καλλιτέχνες, μαζί με ένα νέο ανανεωμένο mini-player, και μία ανανεωμένη εμφάνιση στην καρτέλα  «Now Playing». Υπάρχουν διαθέσιμες προσωπικές λίστες κομματιών, δυνατότητες παγκόσμιας αναζήτησης, οι οποίες καθιστούν ευκολότερη την αναζήτηση εντός της εφαρμογής Μουσικής, με μία ανανεωμένη λειτουργία ραδιοφώνου.

Μικρότερες αλλαγές στην νέα αναβάθμιση είναι η μετεγκατάσταση των audiobooks, από την εφαρμογή της μουσικής στην εφαρμρογή iBooks, ενοποίηση όλων των βιβλίων, εντύπων, και audio σε ένα βολικό σημείο, καθώς και μιας νέα ενότητας Audiobooks, για την εφαρμογή CarPlay, προσφέροντας στους οδηγούς μία αυτόνομη εφαρμογή, αφιερωμένη στο να αναπαράγει τα audiobooks

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροIPHONE |Όγδοη επέτειος κυκλοφορίας της συσκευής
Επόμενο άρθροiPod touch/nano/shuffle |Οι συσκευές επιτέλους αναβαθμίστηκαν
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here