Αναβαθμίσεων συνέχεια, καθώς η Apple διέθεσε και την τελική έκδοση iOS 8.3, προσθέτοντας χαρακτηριστικά όπως, νέα εικονίδια emoji, βελτιώσεις στην εικονική βοηθό Siri και ασύρματη υποστήριξη CarPlay, συνoδευόμενα από πλήθος διορθώσεις σφαλμάτων και μικρές βελτιώσεις στο interface. 

H αναβαθμισμένη συλλογή εικονιδίων emoji, τα οργανώνει σε κατηγορίες, προσθέτει περισσότερες επιλογές family και αφήνει τους χρήστες να επιλέξουν από διαφορετικές αποχρώσεις skins. Ενσωματώνει επίσης νέες εικόνες και χαρακτήρες iMac, iPhone και Apple Watch. H Siri έχει δεχθεί αναβάθμιση στην οποία συμπεριλαμβάνονται νέες γλώσσες, καθώς και η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων, κάνοντας χρήση της ανοιχτής ακρόασης του iPhone.

IMG_1133

H υποστήριξη ασύρματης σύνδεσης CarPlay, επιτρέπει στη συσκευή  να συνδεθεί στο αυτοκίνητό σας, χωρίς απαραίτητα να το συνδέσετε με καλώδιο Lightning. Πολλές από τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές έχουν δεχθεί βελτιώσεις. Για παράδειγμα στο Passbook  έχει ξεχωρίσει το περιεχόμενο Apple Pay, από τα Passes, ενώ στα Μηνύματα, προαιρετικά μπορεί να γίνει διαχωρισμός των μηνυμάτων επαφών από τους άγνωστους αποστολείς. Επιπλέον το πλήκτρο διαστήματος στο πληκτρολόγιο, έχει επεκταθεί προς τα έξω ενώ στην εφαρμογή App Store, έχει προστεθεί εναλλαγή για μη απαίτηση συνθηματικού, για λήψεις δωρεάν εφαρμογών.

Στο παρασκήνιο η νέα ενημερωμένη έκδοση, περιλαμβάνει «βελτιωμένες επιδόσεις» για πολλές διαφορετικές λειτουργίες όπως Wi-Fi, Μηνύματα, Κέντρο Ελέγχου, Καρτέλες Safari, πληκτρολόγια τρίτων και για την εκκίνηση και χρήση εφαρμογών. Δεκάδες διορθώσεις έχουν αναφερθεί στη συνοδευόμενη περιγραφή της αναβάθμισης. Μερικές από αυτές είναι σε προβλήματα αναίτιων αποσυνδέσεων Wi-Fi και Bluetooth, καθώς και σε θέματα προσανατολισμού οθόνης, ελλείψεις χαρτών  και στην υποστήριξη προσβασιμότητας.

Με τις σημερινές αναβαθμίσεις τόσο του iOS 8.3 όσο και του OS X Yosemite 10.10.3, η Apple καθιστά σαφές πως η υπηρεσία iCloud Photo Library, έχει γίνει επίσημη, εγκαταλείποντας τη beta μορφή της. H νέα ενημερωμένη έκδοση, είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad και iPod touch μέσω του iTunes ή κάνοντας χρήση της αναβάθμισης λογισμικού απευθείας από το iPhone, over-the-air.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροOS X 10.10.3 |Η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση είναι πλέον διαθέσιμη
Επόμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Αποκλείστε Επαφές και ανεπιθύμητους αριθμούς
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here