Πλέον έχει αναβαθμιστεί το Jailbreak tool με την προσθήκη του Cydia Installer το οποίο ήταν ένα πρόβλημα, δίνοντας σας τη δυνατότητα σε εσάς που ενδιαφέρεστε να απελευθερώσετε τη συσκευή σας από τα δεσμά της Apple. Η δυνατότητα έχει δοθεί για χρήστες Windows προς το παρόν, και η μέθοδος jailbreak έχει γίνει παιχνιδάκι. Σύντομα αναμένουμε και την έκδοση για OS X Yosemite. Στο παραπάνω video ο συντάκτης του idownloadblog.com, μας δείχνει βήμα βήμα τη διαδικασία σε video, από την αρχή έως και την εγκατάσταση.

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία θα πρέπει να επαναφέρετε τη συσκευή σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, καθώς θα έχετε μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Επίσης θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως έχετε απενεργοποιήσει τον «Kωδικό πρόσβασης» και από το iCloud το «Εύρεση iPhone».

  • Κωδικός Πρόσβασης: Ρυθμίσεις >Κλείδωμα και συνθηματικό (Touch ID και συνθηματικό για τις νεότερες συσκευές) >Απενεργοποίηση Συνθηματικού.
  • Εύρεση iPhone: Ρυθμίσεις >iCloud >Εύρεση iPhone >Εναλλαγή στο «off»

Οδηγός εγκατάστασης Pangu, Jailbreak tool

BHMA 1: Λήψη του Pangu tool από την επίσημη ιστοσελίδα και αποθήκευσή του στην επιφάνεια εργασίας.

BHMA 2: Βεβαιωθείτε πως έχετε εγκατεστημένο το τελευταίο iTunes και έχει αναγνωρίσει τη συσκευή σας.

ΒΗΜΑ 3: Κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Pangu και στη συνέχεια εκτελέστε το πρόγραμμα ως διαχειριστής.

ΒΗΜΑ 4: Περιμένετε το Pangu να αναγνωρίσει τη συσκευή σας, αποτικάρετε το πλάισιο, και πατήστε το μπλε πλήκτρο του Jailbreak.

ΒΗΜΑ 5: Περιμένετε μέχρι το Pangu να ολοκληρώσει τη διαδικασία (η μπλε γραμμή προόδου θα πρέπει να φτάσει στο τέλος).

ΒΗΜΑ 6: Ενεργοποίηστε το Pangu από την αρχική οθόνη του iPhone σας κι εγκαταστήστε το Cydia, χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο Cydia Installer.

ΒΗΜΑ 7:  Ενεργοποίηση Cydia, αυτορύθμιση κι εκγατάσταση πιθανών ενημερώσεων αν ζητηθούν.

Συγχαρητήρια, πλέον έχετε ένα jailbroken iPhone. Nομίζουμε πως η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Σημαντικό, να διαβέσετε με προσοχή τον οδηγό βήμα προς βήμα. Για οποιαδήποτε απορία είμαστε διαθέσιμοι να σας απαντήσουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣήμερα |Επίσημα διαθέσιμα τα νέα iPhone 6 και Plus στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΑναλυτικός οδηγός ενεργοποίησης του νέου σας iPhone 6/iPhone 6 Plus
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here