Τώρα το Spotlight φτάνει πέρα από τα όρια της συσκευής σας για να βρει αυτό που ψάχνετε. Πριν δώσει μια απάντηση, εξετάζει με ευφυή τρόπο, διαφορετικές πτυχές όπως το περιβάλλον και την τοποθεσία. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά πανέξυπνα. Πληκτρολογήστε έναν όρο όπως «Ακρόπολη» και θα λάβετε ένα απόσπασμα από άρθρο της Wikipedia, μαζί με μια φωτογραφία και μια σύντομη περίληψη. Πατήστε το αποτέλεσμα και το Spotlight θα σας μεταφέρει στο πλήρες άρθρο.

Το Spotlight γνωρίζει ποια θέματα βρίσκονται στην επικαιρότητα. Όταν αυτή αλλάζει, με τον ίδιο τρόπο αλλάζει και η λίστα που σας εμφανίζει. Πεινάτε; Απλώς πληκτρολογήστε το όνομα ενός εστιατορίου και το Spotlight θα εμφανίσει κάποιο που βρίσκεται κοντά σας, καθώς και τον αριθμό τηλεφώνου και τις ώρες λειτουργίας του. Πατήστε το αποτέλεσμα για να μεταβείτε στους Χάρτες και να δείτε πώς ακριβώς μπορείτε να φτάσετε εκεί. Είναι ένας καταπληκτικός προσωπικός βοηθός για τις αγορές σας.

Μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αμέσως τη μουσική, τις ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα podcast που θέλετε. Ψάχνετε ένα app για το οποίο διαβάσατε ή για το παιχνίδι που παίζουν όλοι; Πληκτρολογήστε το όνομα και το Spotlight θα το αναζητήσει στο App Store για να το εντοπίσει γρήγορα. Το Spotlight θα σας βοηθήσει να μειώσετε το χρόνο που ξοδεύετε στην αναζήτηση, ώστε να τον αφιερώσετε στην ανάγνωση. Γνωρίζει ποιες είναι οι δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Πληκτρολογήστε ένα όνομα και το Spotlight θα σας μεταφέρει εκεί. Απλώς πληκτρολογήστε το όνομα της ταινίας και το Spotlight θα εμφανίσει τις ώρες προβολής σε κοντινούς κινηματογράφους. Δείτε όλα αυτά τα αποτελέσματα στο Safari καθώς πληκτρολογείτε αυτό που ψάχνετε. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται δίπλα στα Κορυφαία Αποτελέσματα και τις προτάσεις αναζήτησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο5th Avenue Apple Store |Κατασκηνωτές πήραν θέση για την απόκτηση του επερχόμενου iPhone 6
Επόμενο άρθροMε κάθε επιφύλαξη οι τιμές ανά έκδοση του επερχόμενου iPhone 6
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here