Τώρα μπορείτε ελεύθερα να εργαστείτε στο έγγραφο που θέλετε από τη συσκευή που προτιμάτε. Γιατί με το iCloud Drive έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε με ασφάλεια όλες τις παρουσιάσεις, τα υπολογιστικά φύλλα, τα PDF, τις εικόνες – και όποιο άλλο είδος εγγράφου – στο iCloud ώστε να είναι στη διάθεσή σας από το iPhone, το iPad, το iPod touch, το Mac ή το PC σας.

Για να ανεβάσετε τα αρχεία σας στο iCloud, απλώς σύρετε τα στο iCloud Drive στο Mac με OS X Yosemite ή σε PC με Windows 7 ή νεότερη έκδοση. Ή ξεκινηστε να δουλεύετε σε ένα νέο έγγραφο, χρησιμοποιώντας ένα app που υποστηρίζει το iCloud στη συσκευή σας iOS. Αυτά τα έγγραφα θα είναι στη διάθεσή σας από όλες τις συσκευές σας.

Με τη χρήση του iCloud Drive θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας την πιο πρόσφατη έκδοση των εγγράφων σας, όποια συσκευή και αν χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκινήσετε μια παρουσίαση στον Mac από το σπίτι, στη συνέχεια να κάνετε τελικές αλλαγές και τέλος, να την παρουσιάσετε στην τάξη από το iPad σας. Όλες οι αλλαγές που κάνετε, θα εμφανιστούν αυτόματα σε όλες τις συσκευές σας.

Τα apps σας μπορούν πλέον να μοιράζονται αρχεία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να εργάζεστε στο ίδιο αρχείο από διάφορες εφαρμογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα σκίτσο σε ένα app σχεδίασης και μετά, να το ανοίξετε σε ένα app ζωγραφικής για να βάλετε χρώμα. Ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γράφημα σε ένα app και να το ενθέσετε στις διαφάνειές σας χρησιμοποιώντας ένα app για παρουσιάσεις. Δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργείτε αντίγραφα ή να εισάγετε έγγραφα από μία εφαρμογή στην άλλη. Πρόκειται για ένα νέο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των εφαρμογών.

Screen Shot 2014-08-27 at 10.16.35 PM

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 6 NFC |Συνεργασία με την American Express για το νέο σύστημα πληρωμών
Επόμενο άρθροiPhone 6 |MDM4625 modem της Qualcomm εθεάθη στην έκδοση των 4,7 ιντσών
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here