Ένας εντελώς νέος τρόπος να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα της υγείας σας και της φυσικής σας κατάστασης. Το νέο app Υγεία προσφέρει έναν εύχρηστο πίνακα εργαλείων με όλες τις πληροφορίες για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Επίσης, η Apple δημιούργησε ένα νέο εργαλείο για τους προγραμματιστές, το HealthKit, το οποίο επιτρέπει σε όλες τις εκπληκτικές εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης να συνεργάζονται μεταξύ τους και να λειτουργούν καλύτερα για σας. Ίσως και να βρισκόμαστε στην αρχή μιας επανάστασης για τον κλάδο της υγείας.

«Πώς είσαι;» Τώρα η απάντηση είναι κυριολεκτική. Παλμοί καρδιάς, θερμίδες, ζάχαρο, χοληστερίνη: οι εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης συλλέγουν με εξαιρετικό τρόπο όλα αυτά τα δεδομένα. Το νέο app Υγεία τα συγκεντρώνει σε ένα σημείο και με ένα απλό πάτημα έχετε μια καθαρή και συνολική εικόνα της υγείας σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια κάρτα έκτακτης ανάγκης με σημαντικές πληροφορίες για την υγεία σας – πχ με ομάδα αίματος ή αλλεργίες που τυχόν έχετε – διαθέσιμη από την Οθόνη Κλειδώματος.

  • Δείτε άμεσα τα πιο πρόσφατα δεδομένα υγείας και φυσικής κατάστασης σε έναν πίνακα εργαλείων.
  • Δείτε μια λίστα με τους διάφορους τύπους δεδομένων που διαχειρίζεστε το app Υγεία και πατήστε για να δείτε τον καθένα ξεχωριστά.
  • Έχετε πλήρη έλεγχο των δεδομένων που κοινοποιείτε με κάθε εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης.
  • Δημιουργήστε μια κάρτα έκτακτης ανάγκης η οποία θα είναι διαθέσιμη από την Οθόνη Κλειδώματος.

Με το HealthKit, οι προγραμματιστές μπορούν να κάνουν τα app τους ακόμα πιο χρήσιμα, δίνοντας και σε αυτά, πρόσβαση στα δεδομένα της υγείας σας. Εσείς επιλέγετε τα δεδομένα που θα κοινοποιήσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να μοιραστείτε αυτόματα τα δεδομένα της πίεσής σας με το γιατρό σας. Ή μπορείτε να επιτρέψετε στο app διατροφής να ενημερώσει τα apps φυσικής κατάστασης για τις θερμίδες που καταναλώνετε κάθε μέρα.

Όταν τα apps υγείας και φυσικής κατάστασης συνεργάζονται, γίνονται πιο ισχυρά. Και μαζί τους μπορείτε να γίνετε και εσείς πιο δυνατός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕλληνική εφαρμογή |Free Music Downloader for SoundCloud
Επόμενο άρθροElgato Eve |Η πρώτη προσέγγιση οικιακού αυτοματισμού μέσω HomeKit της Apple
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here