Η Οικογενειακή Κοινή Χρήση είναι ένας νέος τρόπος για να υπάρχει αρμονία στην ψηφιακή οικογενειακή ζωή σας. Έως και έξι άτομα από την οικογένεια μπορούν να μοιράζονται τις αγορές τους από το iTunes, το iBooks και το App Store, χωρίς να έχουν κοινούς λογαριασμούς. Πληρώστε για οικογενειακές αγορές με την ίδια πιστωτική κάρτα και δώστε έγκριση για τις αγορές που επιλέγουν τα παιδιά από τη συσκευή γονέα. Μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα φωτογραφίες, οικογενειακά ημερολόγια, και άλλα πολλά, ώστε όλοι να είστε ενήμεροι.

Από τη στιγμή που ρυθμίσετε την Οικογενειακή Κοινή Χρήση, τα μέλη της οικογένειάς σας θα έχουν πρόσβαση στη μουσική, τις ταινίες, τα βιβλία και τα apps των υπολοίπων, άμεσα.* Κατεβάστε ό,τι θέλετε και όποτε θέλετε, με ένα πάτημα. Χωρίς να μοιραστείτε το Apple ID σας ή τους κωδικούς πρόσβασης. Μουσική, Ταινίες. Βιβλία, Apps, Σκεφθείτε το εξαιρετικό περιεχόμενο που μπορείτε να μοιραστείτε.

Τα άλμπουμ φωτογραφιών γίνονται οικογενειακή υπόθεση

Με την Οικογενειακή Κοινή Χρήση, η συλλογή και κοινοποίηση οικογενειακών στιγμών είναι πιο εύκολη και διασκεδαστική. Ρυθμίζει αυτόματα τη ροή των οικογενειακών φωτογραφιών, όπου μπορείτε να μοιραστείτε φωτογραφίες, βίντεο και σχόλια. Και όλα παραμένουν ενημερωμένα σε όλες τις συσκευές. Με ένα απλό πάτημα μπορείτε όλοι να δείτε την πιο πρόσφατη φωτογραφία από τις διακοπές, στιγμιότυπα από γενέθλια και οικογενειακά αστεία.

photostream

Οικογενειακό ημερολόγιο

Ένα κοινόχρηστο οικογενειακό ημερολόγιο, σημαίνει μια χαρούμενη, οργανωμένη οικογένεια. Τώρα κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να προσθέτει ένα συμβάν στο ημερολόγιο. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε υπενθυμίσεις που θα εμφανίζονται στις συσκευές όλων, ακριβώς την ώρα ή στο μέρος που θα επιλέξετε. Έτσι όταν θα είναι ώρα για την οικογενειακή σχολική φωτογραφία, μια βραδιά πίτσας ή απλά, μέρα για εκδρομή, όλοι θα το ξέρουν.

Η Οικογενειακή Κοινή Χρήση μοιράζει αυτόματα την τοποθεσία σας με την οικογένειά σας και σας δείχνει πού βρίσκονται κι αυτοί. Τώρα είναι πιο εύκολο να συναντηθείτε με κάποιον στο πάρκο, να δείτε αν ο μπαμπάς επιστρέφει στο σπίτι, ή να ξέρετε που βρίσκονται τα παιδιά ανά πάσα στιγμή. Έχετε βγει να αγοράσετε ένα δώρο-έκπληξη; Αποκρύψτε την τοποθεσία σας με ένα πάτημα.

Το να βρίσκεις μια χαμένη συσκευή της οικογένειας τώρα είναι ακόμη πιο εύκολο. Με την Εύρεση iPhone, τα μέλη της οικογένειας μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να βρίσκουν κάποια που έχει χαθεί. Απλά ρυθμίζουν έναν ήχο, ακόμη κι αν το κουδούνισμα είναι απενεργοποιημένο. Αν δεν θέλετε να βρεθεί η συσκευή σας, απλά απενεργοποιείτε την κοινή χρήση.

schedule

Αφήστε στα παιδιά την επιλογή

Οι γονείς έχουν περισσότερο έλεγχο και τα παιδιά την αίσθηση περισσότερης ελευθερίας. Δεν πρόκειται για οικογενειακό θαύμα, αλλά για την Οικογενειακή Κοινή Χρήση. Έχετε την άνεση να πληρώνετε για οικογενειακές αγορές με μία μόνο πιστωτική. Ενεργοποιήστε την επιλογή Ερώτηση για Αγορά ώστε τα παιδιά να ζητούν άδεια πριν κάνουν αγορές στο iTunes, το iBooks και το App Store. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε Apple ID για παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών, ώστε να συμμετέχουν και αυτά.

Πριν όμως τα παιδιά σας κάνουν αγορές, θα πρέπει να ζητήσουν άδεια. Μια ειδοποίηση θα εμφανιστεί στη συσκευή σας. Μπορείτε να διαβάσετε το αίτημα, να το εγκρίνετε ή να το απορρίψετε.

Screen Shot 2014-08-27 at 10.16.35 PM

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροFeld & Volk |Video ενεργοποίησης συναρμολογημένου iPhone 6!
Επόμενο άρθροiWatch |Σε τι τιμή αναμένεται η επερχόμενη wearable συσκευή της εταιρείας;
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here