Το iOS 7 έθεσε τον πήχη στο πώς πρέπει να είναι τα λειτουργικά συστήματα. Το iOS 8 εξελίσσει την εμπειρία σε πολλαπλά επίπεδα, με σημαντικό αλλά φυσικό τρόπο. Θα παρατηρήσετε νέες φοβερές δυνατότητες στα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε καθημερινά και θα απολαμβάνετε νέες λειτουργίες οι οποίες σας παρέχουν δυνατότητες που ούτε καν φανταζόσασταν.

Ξεκινώντας, Διαχειριστείτε μηνύματα, email, προσκλήσεις ημερολογίου, υπομνήσεις, ακόμα και μηνύματα από app όπως το Facebook, απευθείας από το μπάνερ γνωστοποιήσεων χωρίς να κλείνετε την εφαρμογή που έχετε ανοιχτή. Τώρα μπορείτε με ευκολία να απαντάτε γρήγορα σε σημαντικά μηνύματα, χωρίς να διακόπτετε ό,τι κάνετε.

  • Απαντήστε στα γρήγορα σε ένα μήνυμα χωρίς να χρειαστεί να κλείσετε την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε.
  • Αποδεχθείτε ή απορρίψτε μια πρόσκληση στη στιγμή.
  • Απαντήστε σε ένα email χωρίς να χρειαστεί να κλείσετε την οθόνη που χρησιμοποιείτε.
  • Απενεργοποιήστε μια υπόμνηση και συνεχίστε αυτό που κάνατε.
  • Όταν οι προγραμματιστές ενημερώσουν τις εφαρμογές τους, θα μπορείτε να απαντάτε σε αυτές τις γνωστοποιήσεις κι εσείς.

Οι κοντινοί μας άνθρωποι είναι πάνω-πάνω από όλα

Από όποια οθόνη και αν βρίσκεστε, πιέστε το πλήκτρο Αρχικής Οθόνης δύο φορές για να εμφανιστεί το περιβάλλον πολυδιεργασίας. Πάνω-πάνω, θα παρατηρήσετε κάτι καινούργιο: τα πρόσωπα των ατόμων με τα οποία μιλήσατε πρόσφατα -και με ένα δεξί swipe, θα εμφανιστούν οι αγαπημένες σας επαφές. Ένα άγγιγμα πάνω στο πρόσωπο αρκεί για να καλέσετε, να στείλετε μήνυμα ή να κάνετε κλήση FaceTime.

Mail

Από το φάκελο εισερχομένων σας, κάνετε swipe σε ένα μήνυμα για να το επισημάνετε ως αναγνωσμένο ή σημαντικό. Μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε από ένα πρόχειρο email σε ένα email στα εισερχόμενά σας και να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να συνθέσετε το μήνυμά σας. Επιπλέον, όταν το Mail αναγνωρίζει μια κράτηση, μια επιβεβαίωση πτήσης ή έναν αριθμό τηλεφώνου μέσα σε email, αυτόματα εμφανίζεται μια γνωστοποίηση. Απλά πατήστε για να προσθέσετε μια εκδήλωση στο ημερολόγιο ή έναν αριθμό τηλεφώνου στις επαφές σας.

Μετακινηθείτε με ευκολία μεταξύ ενός πρόχειρου email και των εισερχομένων σας και αντιγράψτε και επικολλήστε περιεχόμενο μεταξύ των μηνυμάτων σας. Αγγιξτε τη γνωστοποίηση στο πάνω μέρος της οθόνης για να προσθέσετε μια κράτηση πτήσης ή ένα εστιατόριο στο Ημερολόγιο ή αριθμούς τηλεφώνου στις Επαφές. Αν έχετε διαβάσει ένα email, αλλά θέλετε να θυμηθείτε να το ξαναδιαβάσετε αργότερα, κάνετε απλά swipe προς τα δεξιά. Η σήμανση θα αλλάξει σε Μη Αναγνωσμένο. Ένα swipe προς τα αριστερά σας επιτρέπει να επισημάνετε ένα μήνυμα ως σημαντικό, να το μετακινήσετε σε φάκελο ή να το στείλετε στον Κάδο Απορριμμάτων. Για διαγραφή, σύρετε το δάχτυλό σας τέρμα αριστερά.

Safari

safari_tabs

Η προβολή Καρτελών στο Safari όπως την ξέρετε και την αγάπησατε στο iPhone, τώρα και στο iPad. Έχετε τη δυνατότητα να  βλέπετε όλα τα site που έχετε ανοιχτά, με τις καρτέλες τους, συγκεντρωμένες σε ένα σημείο. Υπάρχει επίσης μια νέα Πλαϊνή Γραμμή με τους σελιδοδείκτες, τη Λίστα Ανάγνωσης και τους Κοινόχρηστους Συνδέσμους σας. Έτσι απολαμβάνετε την ίδια γνώριμη εμπειρία πλοήγησης σε όλες τις συσκευές σας.

Η Προβολή Καρτελών όχι μόνο δείχνει όλες τις ανοιχτές καρτέλες στο iPad, αλλά και εκείνες που είναι ανοιχτές στις άλλες συσκευές σας. Πατήστε την Πλαϊνή Γραμμή για να δείτε τους σελιδοδείκτες, τη Λίστα Ανάγνωσης και τους Κοινόχρηστους Συνδέσμους.

Screen Shot 2014-08-27 at 10.16.35 PM

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSept, 9 Wallpapers |Μπείτε στο πνεύμα της εκδήλωσης!
Επόμενο άρθροGalaxy Tab S |Η Samsung πήρε τους δρόμους στη νέα της διαφήμιση
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here