Δυστυχώς ακόμη δεν θα είναι διαθέσιμη στα ελληνικά αλλά σίγουρα είναι μία λειτουργία σημαντική. Το iOS 8 φέρνει τις πιο επαναστατικές αλλαγές στο πληκτρολόγιο από την εποχή του πρώτου iPhone. Τώρα με ένα πάτημα επιλέγετε την τέλεια πρόταση για την επόμενη λέξη σας. Επίσης, για πρώτη φορά, θα είναι διαθέσιμα πληκτρολόγια τρίτων. Η πληκτρολόγηση όπως τη γνωρίζετε σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν.

Το iOS 8 προβλέπει τι θα πείτε μετά

Τώρα μπορείτε να γράφετε ολόκληρες προτάσεις με λίγα μόνο πατήματα. Γιατί καθώς πληκτρολογείτε, θα βλέπετε επιλογές λέξεων ή φράσεων που είναι πιθανό να πληκτρολογήσετε, με βάση προηγούμενες συζητήσεις σας και το στιλ γραφής σας. Το iOS 8 λαμβάνει υπόψη του το ανάλαφρο ύφος που μπορεί να χρησιμοποιείτε στα Μηνύματα και την πιο επίσημη γλώσσα που ίσως χρησιμοποιείτε στο Mail. Επίσης, κάνει προσαρμογές σύμφωνα με το άτομο με το οποίο επικοινωνείτε, επειδή οι λέξεις που πιθανώς επιλέγετε όταν μιλάτε με τη σύζυγό σας είναι πιο χαλαρές από ό,τι όταν μιλάτε με το διευθυντή σας. Τα δεδομένα της συζήτησής σας διατηρούνται μόνο στη συσκευή σας, οπότε είναι πάντα ιδιωτικά.

Όταν χρησιμοποιείτε τα Μηνύματα, οι προτάσεις λέξεων ίσως να είναι πιο ανεπίσημες και σύντομες, αν αυτό είναι το ύφος που ακολουθείτε στα μηνύματα κειμένου. Το κείμενο πρόβλεψης προσαρμόζεται, προκειμένου να προσφέρει πιο επίσημες, εκλεπτυσμένες επιλογές για την επόμενη λέξη σας. Θα λάβετε επιλογές που είναι κατάλληλες για το συνάδελφό σας, την καλύτερή σας φίλη, καθώς και για οποιοδήποτε άλλο άτομο με το οποίο είχατε μια συζήτηση. Αν κάποιος σας κάνει μια ερώτηση, το iOS 8 το καταλαβαίνει. Πριν προλάβετε να πληκτρολογήσετε ένα γράμμα, σας δίνει επιλογές όπως «Ναι» ή «Όχι».

Πρόβλεψη κειμένου, διαθέσιμη για διάφορες γλώσσες ανά τον κόσμο (πλην ελληνικών)

Η μηχανή πρόβλεψης κειμένου του iOS 8 είναι βελτιστοποιημένη για διάφορες γλώσσες ανά τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι καθώς πληκτρολογείτε, εμφανίζονται προτεινόμενες λέξεις και φράσεις απευθείας στη γλώσσα σας. Επίσης, με την πάροδο του χρόνου, το πληκτρολόγιο εξοικειώνεται με το στιλ γραφής σας και τις αγαπημένες σας φράσεις, και προτείνει την επόμενη λέξη που ταιριάζει με αυτά.
Στις υποστηριζόμενες γλώσσες περιλαμβάνονται: Αγγλικά, βελτιστοποιημένα για Η.Π.Α., Καναδά και Αυστραλία, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά βελτιστοποιημένα για Βραζιλία, Ισπανικά και Ταϊλανδικά. Επίσης, η δυνατότητα πρόβλεψης κειμένου εξακολουθεί να διατίθεται για Απλοποιημένα Κινέζικα, Παραδοσιακά Κινέζικα και Ιαπωνικά Kanji.

Νέες εμπειρίες με πληκτρολόγια τρίτων κατασκευαστών

third_party_screen

Κάνετε swipe αντί να πληκτρολογήσετε ή χρησιμοποίησετε ένα διαχρονικό στιλ με την κλασική διάταξη πληκτρολογίου. Για πρώτη φορά, το iOS 8 διαθέτει το πληκτρολόγιο σε προγραμματιστές. Μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα πληκτρολόγια, θα μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας μέθοδο εισαγωγής ή διάταξη, σε όλα τα συστήματα.

Screen Shot 2014-08-27 at 10.16.35 PM

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΘα διατηρηθεί η χωρητικότητα των 16 GB στο iPhone 6;
Επόμενο άρθροFeld & Volk |Video ενεργοποίησης συναρμολογημένου iPhone 6!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here