ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

iOS 11 – Μοίρασε γρήγορα το «κλειδωμένο» Wi-Fi με τους φίλους σου χωρίς password

Στο iOS 11, όπως και στο macOS High Sierra, μπορείτε να μοιράσετε εύκολα και γρήγορα το δίκτυο Wi-Fi με τους φίλους σας, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να τους δώσετε τον κωδικό...

iPhone 8 – Και όμως, μια φωτογραφία δείχνει πώς θα «νικήσει» το Galaxy Note 8

Η Samsung έπαιξε το τελευταίο της χαρτί για φέτος, στο παιχνίδι των smartphone συσκευών. Παρουσίασε το Galaxy Note 8 με τις κριτικές να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, σύμφωνα με...

iOS 11 – Μοίρασε γρήγορα το «κλειδωμένο» Wi-Fi με τους φίλους σου χωρίς password


kumpour
iOS 11 – Μοίρασε γρήγορα το...
Δημοσιεύτηκε από kumpour

Στο iOS 11, όπως και στο macOS High Sierra, μπορείτε να μοιράσετε εύκολα και γρήγορα το δίκτυο Wi-Fi με τους φίλους σας, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να τους δώσετε τον κωδικό του Wi-Fi. Ένα νέο χαρακτηριστικό στο iOS 11 θα σου επιτρέψει να διαμοιράσεις τον κωδικό του Wi-Fi, ασύρματα με τις άλλες συσκευές που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Αν για παράδειγμα, βρίσκεσαι σε ένα σπίτι και ο οικοδεσπότης δεν βρίσκεται εκεί, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χαρακτηριστικό για να διαμοιραστείς με το δίκτυο. Και αν είστε ο ίδιος ο οικοδεσπότης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό για να βοηθήσετε τους φίλους σας να μπούνε αμέσως στο δίκτυο. Αυτό το οποίο θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε με τον συγκεκριμένο οδηγό, είναι ότι δεν χρειάζεται να προσπαθεί να σας αναφέρει τους χαρακτήρες του κωδικού, κάποιος από το απέναντι δωμάτιο.

Πως να μοιραστείς το Wi-Fi Password σε συσκευές iPhone και iPad:

1) Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συσκευές που εμπλέκονται στη διαδικασία τρέχουν iOS 11 και macOS Sierra.
2) Από τη συσκευή που θέλετε να συνδέσετε στο δίκτυο, μεταβείτε στην ενότητα Settings -> Wi-Fi και επιλέξτε το κατάλληλο δίκτυο.
3) Τώρα, ξεκλειδώστε τη συσκευή που είναι ήδη συνδεδεμένη στο δίκτυο και φέρτε κοντά τη μια στην άλλη.
4) Στη συσκευή που βρίσκεται ήδη συνδεδεμένη στο δίκτυο, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά την επιβεβαίωση αν πραγματικά θέλετε να μοιράσετε το password. Απλά πατήστε στο Share Password.
5) Στην άλλη συσκευή, το πλαίσιο που σας ζητά να πληκτρολογήσετε έναν κωδικό, θα εξαφανιστεί.

Σημείωση: Θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει ότι η συσκευή σας δεν βρίσκεται σε AirPlane Mode και ότι η συσκευή με την οποία θα μοιραστείτε τον κωδικό, βρίσκεται στις επαφές σας.
Προσοχή, πως χρησιμοποιείτε το χαρακτηριστικό.

Επειδή είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, βεβαιωθείτε ότι δεν θα στείλετε τον κωδικό του Wi-Fi σε άτομα που δεν γνωρίζετε. Όταν στέλνετε το password με τον τρόπο που αναφέραμε προηγουμένως, ο άλλος χρήστης δεν θα μπορεί να τον δει. Αλλά συγχρονίζεται όμως με το iCloud Keychain. Προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να διαχειριστείς τα διαμοιραζόμενα passwords. Δεν υπάρχει επίσης η δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό. Ευελπιστούμε η Apple να προσθέσει αυτή τη δυνατότητα σε μια μελλοντική έκδοση του iOS.

 

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SOFTWARE

ΕΟΠΥΥ – Ιατροί

UPDATE: Η έκδοση 1.60 είναι πλέον διαθέσιμη. Σε αυτή έχουμε -Προσθήκη «Mονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης» -Προσθήκη «Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας» -Προσθήκη «Κέντρα...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
SOFTWARE

Η κλασσική παράσταση Monty Phython, έγινε παιχνίδι για iPhone και iPad!

Μία από τις κλασσικές παραστάσεις Monty Phython sketch, το Ministry of Silly Walks, είναι πλέον και brand new game για iPhone και iPad. Μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο στο App...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: