Όπως έχουμε πει ξανά το νέο λειτουργικό που αναμένουμε το φθινόπωρο συμπεριλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, άλλες σημαντικές και άλλες δευτερεύουσας σημασίας. Για παράδειγμα στο iOS 11, θα συναντήσετε μία ανανεωμένη ενότητα διαχείρισης του χώρου αποθήκευσης μέσα στα μενού ρυθμίσεων. Οι χρήστες των iOS συσκευών αναμένεται να εκτιμήσετε ιδιαίτερα τη νέα δυνατότητα όπου προαιρετικά θα δίνετε τη συγκατάθεσή σας για αυτόματη Κατάργηση εφαρμογών που έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα έως καθόλου.

Ακολουθώντας τη διαδρομή Ρυθμίσεις > iTunes & App Store, θα παρατηρήσετε (στο νέο λειτουργικό) μία εναλλαγή στο κάτω μέρος της οθόνης με ένδειξη Offload Unused Apps (Απεγκατάσταση αχρησιμοποίητων εφαρμογών). Ρυθμίζοντας τον διακόπτη σε θέση ενεργή, θα επιτρέψετε στο λειτουργικό να διαγράφει εφαρμογές που χρησιμοποιείτε σπάνια από τη συσκευή σας, εξασφαλίζοντας πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο για φωτογραφίες, video έγγραφα κ.λ.π.

Το λειτουργικό κάνει χρήση της εικονικής βοηθού και την υπηρεσία πληροφοριών, για να καθορίσει τη συχνότητα χρήσης των εφαρμογών σας.

Σύμφωνα με την περιγραφή της λειτουργίας, έγγραφα και δεδομένα που εμπεριέχονται στις απεγκατεστημένες εφαρμογές, θα διατηρούνται στη συσκευή σας και μετά την αφαίρεση. “Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής θα επαναφέρει τα δεδομένα αν η εφαρμογή παραμένει διαθέσιμη για λήψη στο App Store, αναφέρει η Apple. Η λειτουργία αυτή από προεπιλογή, είναι απενεργοποιημένη. Λογικά εάν ήταν ενεργοποιημένη οι νέοι χρήστες θα ανακάλυπταν πως το λειτουργικό τους διαγράφει τις εφαρμογές. Θυμίζουμε πως το επερχόμενο λειτουργικό iOS 11 είναι συμβατό για συσκευές 64-bit. Η επίσημη διάθεσή του αναμένεται το φθινόπωρο.

Το νέο λειτουργικό περιορίζεται στους developers εφαρμογών προς το παρόν, αν και αναμένουμε μία δημόσια δοκιμαστική έκδοση (iOS 11 beta) προς το τέλος του μήνα. Για περισσότερα χαρακτηριστικά και οδηγίες για το νέο λειτουργικό iOS 11 μπορείτε να απευθυνθείτε στην ενότητα των οδηγών μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροHomePod – H διαδικασία διαμόρφωσης μέσω iPhone (για ανυπόμονους)
Επόμενο άρθροiPhone 6C – Πόσο πιθανή είναι η παρουσίαση ενός τέτοιου μοντέλου;
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here