ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ION Water Rocker-ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΗΧΕΙΟ

Δημοσιευμένη Εικόνα
Το Water Rocker είναι ένα αδιάβροχο ηχείο που σύντομα θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ για την την πισίνα. Ενώ εσείς βρίσκεστε μέσα στο νερό ή χαλαρώνετε στην ξαπλώστρα το Water Rocker αναπαράγει την μουσική από την iPhone ή το iPod που έχετε συνδέσει επιτρέποντας σας να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια ενώ η συσκευή σας παραμένει ασφαλής μακριά από το νερό. Το Water Rocker αποτελείται από 2 ξεχωριστές συσκευές: τον ασύρματο αναμεταδότη και το αδιάβροχο ηχείο. Ο ασύρματος αναμεταδότης είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να κρατάει την συσκευή σας ασφαλή ενώ παράλληλα αναμεταδίδει την μουσική στο αδιάβροχο ηχείο. Έχει την δυνατότητα να επικοινωνεί με το ασύρματο ηχείο σε απόσταση έως και 35 μέτρα επιτρέποντας σας να απομακρυνθείτε αρκετά από τον αναμεταδότη χωρίς να σταματήσει η μουσική.
Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το iPhone ή iPod σας πάνω στον αναμεταδότη και να συνδέσετε το καλώδιο των 3,5χιλ. στην υποδοχή της συσκευής. Έτσι ενώ εσείς κάνετε το μπάνιο σας το ηχείο Water Rocker επιπλέει δίπλα σας παίζοντας την αγαπημένη σας μουσική. Ακόμα και αν βυθίσετε το ηχείο μέσα στο νερό αυτό δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα καθώς είναι πλήρως αδιάβροχο (IPX7: αδιάβροχο για βάθος έως 1 μέτρο), επιπλέει και σύντομα θα επιστρέψει στην επιφάνεια για να συνεχίσει να σας κρατάει μουσική συντροφιά.
Επιπλέον ο αναμεταδότης χάρη στο καλώδιο 3,5χιλ. είναι ικανός να φιλοξενήσει και άλλες συσκευές που αναπαραγάγουν μουσική αρκεί να έχουν υποδοχή για ακουστικά (3,5χιλ.).
Τέλος το Water Rocker διαθέτει και ραδιόφωνο ώστε να μπορείτε να ακούσετε όλους τους αγαπημένους σας σταθμούς και να μην χάνετε ούτε μια αθλητική μετάδοση ακόμα και αν θέλετε εκείνη την ώρα να κάνετε το μπάνιο σας.

η ιστοσελίδα της εταιρείας:link
στα 99$

πηγή:link

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll