ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ion Audio Σύστημα Karaoke για PC & iPad

Δημοσιευμένη Εικόνα
Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο ακριβό μηχάνημα, καθώς το εκπληκτικό αυτό gadget θα μεταμορφώσει το iPad ή τον υπολογιστή σας σε ένα πλήρες σύστημα Karaoke.

Ξεχάστε τα ογκώδη μηχανήματα, αυτό το εξαιρετικό φορητό σύστημα χρησιμοποιεί την οθόνη σας για να εμφανίζει τους στίχους, ενώ σας επιτρέπει να τραγουδάτε ντουέτα χάρη στα δίδυμα μικρόφωνα που διαθέτει. Επίσης, οι ειδικές ρυθμίσεις για εφέ αντήχησης (echo effect) προσφέρουν στην φωνή σας ένα επαγγελματικό άκουσμα. Απλά κάντε κλικ στο κανάλι Karaoke και θα εμφανιστούν χιλιάδες κομμάτια για να επιλέγετε από αυτά.

Χαρακτηριστικά: Ολοκληρωμένο σύστημα ηχείων Karaoke για υπολογιστή & iPad 2 μικρόφωνα για την εκτέλεση ντουέτων Ρυθμιζόμενο εφέ αντήχησης για επαγγελματικό φωνητικό ήχο Δυνατότητα επιλογής από χιλιάδες τραγούδια Karaoke στο διαδίκτυο Ανεξάρτητη ρύθμιση ήχου για κάθε μικρόφωνο Στέρεο Γραμμή εξόδου RCA για να στέλνετε μουσική και φωνητικά σε περισσότερα ηχεία Συμβατό με όλους τους υπολογιστές & iPad karaoke Apps

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

Σύστημα Καραόκε
Δύο μικρόφωνα
CD Λογισμικού
Τροφοδοτικό
Στήριγμα iPad
Καλώδιο σύνδεσης iPad

στα 98€

μπορείτε να το αγοράσετε απο εδώ

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll