ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Instagram: Direct Facebook Photos Sharing


APPLETEAM Authors
Instagram: Direct Facebook Photos Sharing

Δημοσιευμένη Εικόνα
Eίναι σχεδόν 3 μήνες από τότε που το Facebook απέκτησε Instagram και έχουν ήδη συνδεθεί απευθείας μεταξύ τους. Από την άλλη έχουμε νέες εξελίξεις, το Instagram τώρα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους από το Facebook, αυτόματα όπου το επιθυμούν.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Ακριβώς τώρα συμπεριλαμβανομένων όλων των άλλων πραγμάτων που εσείς και οι φίλοι σας κάνετε και μοιράζεστε που μπορεί σε κάποια στιγμή να μην σας ενδιαφέρει καθόλου, τώρα θα μπορείτε να δείτε και τι τους αρέσει στο Instagram. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή είναι μια επιλογή ήδη ενεργοποιημένη για τους χρήστες και πιθανά δεν θα το ανακαλύψουν ούτως ώστε να την απενεργοποιήσουν.

Αυτό που βρήκα ιδιαίτερα ενοχλητικό είναι το γεγονός ότι δεν έχω επιλογή να αποτρέψω την δημοσίευση των φωτογραφιών μου όταν κάποιος κάνει like στο Facebook. Είναι οι δικές μου οι φωτογραφίες σε τελική ανάλυση και ίσως εκεί να βρίσκονται κάποιες που εγώ επιθυμώ να βρίσκονται μόνο στον Instagram κόσμο μου. Το κάνω πραγματικά αυτό πολλές φορές, ανεβάζω μια φωτογραφία στο Instagram και επιλέγω να μην την μοιραστώ και στο Facebook ή το Twitter. Τώρα εάν μόλις 5 άτομα κάνουν like σε μια από τις φωτογραφίες μου στο Instagram αυτή θα ανέβει αυτόματα στον λογαριασμό μου στο Facebook και θα την μοιραστώ με τουλάχιστον 1000 ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζω. Τι να πω. Τέλεια.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Εκτός από τη δυνατότητα των like στο Instagram να μοιράζονται στο Facebook, το Instagram έχει επίσης ενημερώσει και την καρτέλα προφίλ, πρόσθεσε την δυνατότητα να ψάξετε για χρήστες και ετικέτες στην επιλογή Explore, επίσης αναφέρονται και κάποιες οπτικές βελτιώσεις και η ταχύτητα.

Μια από τις πιο αξιοσημείωτες αλλαγές είναι ότι εάν πατήσετε το κουμπί της κάμερας το Instagram θα ανοίξει κατευθείαν την Ροή φωτογραφιών στην συσκευή σας. Αλλά μην ενθουσιάζεστε ακόμη γιατί στην πραγματικότητα είναι ακόμη πιο τέλειο από ότι ακούγεται. Δυστυχώς όμως σας φέρνει στην πρώτη φωτογραφία που έχετε αποθηκευμένη, έτσι είναι πιο γρήγορα να μπούμε κατευθείαν από την Ροή Φωτογραφιών με τον κλασσικό τρόπο για να βρούμε πιο εύκολα τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες μας.
Αρκετά όμως με αυτά που πιστεύω εγώ σχετικά με αυτήν την αναβάθμιση του Instagram.

Οι δικές σας σκέψεις ποιες είναι σχετικά? Έχετε ενθουσιαστεί με το γεγονός ότι θα γεμίσετε φωτογραφίες ή εν αντιθέσει ανησυχείτε για το ποιος και ποιες φωτογραφίες θα βλέπει ο καθένας μέσα από το προφίλ σας?

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

210 εκατομμύρια δολάρια επενδύει η Foxconn για μια νέα γραμμή παραγωγής για την Apple.

Σύμφωνα με δήλωση μιας κινέζικης εφημερίδας, φαίνεται ότι η γνωστή εταιρεία FoxConn έχει ήδη επενδύσει 210 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή μιας καινούργιας αλυσίδας...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Η εκμετάλλευση του ονόματος του Steve Jobs πρέπει να σταματήσει!

Έχουν περάσει ήδη εφτά μήνες από τότε που ο ιδρυτής της Apple Steve Jobs άφησε την τελευταία του πνοή. Όλα τα είδη των ανθρώπων πλέον περιμένουν στην ουρά για να επισκιάσουν τη...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: