ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Incipio Casewrap |Φέρνει στο iPhone τις ανέπαφες πληρωμές Isis

Οι ιδιοκτήτες iPhone σύντομα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους για να πληρώσουν ασύρματα τις αγορές τους σε τερματικά Isis. Η θήκη Incipio Casewrap προσθέτει δυνατότητες NFC στο iPhone και σύμφωνα με πληροφορίες στελεχών της AT&T. Το iPhone της Apple όπως γνωρίζετε, δεν μπορούν να κάνουν ασύρματες πληρωμές σε stations που χρησιμοποιούν NFC ούτε διαθέτουν near-field chip επικοινωνίας.

Η θήκη της Incipio προσθέτει πραγματικά αυτή τη λειτουργία η οποία είναι απαραίτητη για χρήση στο σύστημα πληρωμών Isis. Σύντομα θα μπορείτε να βρείτε τις θήκες αυτές σε όλα τα καταστήματα με αξεσουαρ κινητής τηλεφωνίας, με προτεινόμενη τιμή στα 69,99$. Οι Apple ιδιοκτήτες θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Isis πριν τη χρήση της Cashwrap. μόλις εγκατασταθεί αποθηκεύετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ώστε να την χρησιμοποιήσετε για ανέπαφες πληρωμές Isis. H εφαρμογή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στο App Store.

Ακόμη λοιπόν και εάν θέλετε να αποκτήσετε άμεσα την θήκη δεν θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες μπορέιτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα της Incipio στον παρακάτω σύνδεσμο. Φαίνεται πως ετοιμαζόμαστε να περάσουμε σε μία νέα μορφή συναλλαγών. Ποια είναι η άποψή σας; Περιμένουμε τα σχόλιά σας εδώ ή στις σελίδες μας σε facebook και twitter!

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll