ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Incipio ATLAS ID |Μια αδιάβροχη θήκη για το iPhone 5S με δυνατότητα χρήσης του touch ID

H Εταιρεία Incipio ανακοίνωσε μία νέα θήκη η οποία δε, είναι και διαθέσιμη για προ παραγγελία. Το όνομά της, ATLAS ID και υπόσχεται πλήρη αδιάβροχη προστασία για το iPhone 5S χωρίς να εμποδίζει την αλληλεπίδραση των χρηστών με την οθόνη αφής και τη σάρωση του δακτυλικού αποτυπώματος touch ID ακόμη και μέσα στο νερό.

Η θήκη της οποίας video σας έχουμε επισυνάψει, μπορείτε να την προπαραγγείλετε με κόστος 89,99$ και είναι διαθέσιμη σε 4 αποχρώσεις, μαύρο, λευκό, γκρι και ροζ. Είναι πραγματικά αδιάβροχη σε βάθος έως και ως δύο μέτρα και για 30 λεπτά. και αποτελείται από πέντε μέρη τα οποία απεικονίζουμε παρακάτω. Διαβάστε τι αναφέρεται στην περιγραφή της θήκης:

The ATLAS ID™ Case for iPhone 5/5s is constructed with five defensive layers to protect against water, shock, dirt and dust. With an intelligent Touch ID interface, the ATLAS ID™ Case features a scratch-resistant tempered glass screen that works seamlessly with the iPhone 5/5s touch screen and fingerprint scan function.

Δείτε στη photo αναλυτικά τα κομάτια από τα οποία αποτελείται:

144

Όπως θα παρατηρήσετε εκτός του ότι επιτρέπει στους χρήστες την αλληλεπίδραση σε οθόνη και touch ID της συσκευής τους, παρέχει επίσης τη δυνάτοτητα πρόσβασης στην υποδοχή ήχου της συσκευής, στη θύρα φόρτισης Lightning και στη λήψη φωτογραφιών καθώς και στην εγγραφή video χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη camera του iPhone.

Δείτε τα χαρακτηριαστικά της αναλυτικά:

  • Waterproof up to 2 meters (6.6 feet) for 30 minutes
  • Tempered glass, rigid Plextonium™ Polycarbonate, supportive TPU, and shock absorbent silicone combine to create a protective shell for your device
  • Silicone around all essential ports restrict entry of dust and dirt
  • Intelligent Touch ID Interface for a seamless Touch ID experience
  • MIL-STD-810G Method 516.6 Procedure IV 2 Meters (Transit Drop) tested and passed
  • IP68 Ingress Protection Rating against dust and water

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως η Incipio για όλες τις αδιάβροχες θήκες της, προσφέρει εγγύηση ενός έτους η οποία καλύπτει τυχαίες ζημιές στο νερό. Ισχύει μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες δυστυχώς. Σας επισυνάπτουμε και το σύνδεσμο για τις αγορές σας! ATLAS ID

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll