Νέες αναφορές από τη γαλλική ιστοσελίδα iGen.fr, κάνουν λόγο πως η Apple αναμένεται να διαθέσει ταυτόχρονα τις δύο εκδόσεις iPhone 6. Σύμφωνα με την νέα αυτή αναφορά η οποία βασίζεται στην ίδια πηγή που προέβλεπε με ακρίβεια προηγούμενες παρουσιάσεις νέων προϊόντων της Apple, oι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν μαζί την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, που είναι και ευρέως η αναμενόμενη ημερομηνία για το πρώτο κύμα αποστολών, εάν η Apple κινηθεί παραδοσιακά.

Σύμφωνα με τη έλληψη διαρροών για τη μεγαλύτερη έκδοση, ξεχωριστή πηγή αναφέρει πως το iPhone 6 των 4,7 ιντσών είναι πιθανό να είναι διαθέσιμο σε μεγαλύτερες ποσότητες από το iPhone 6 των 5,5 ιντσών. Παρόμοιες ειδήσεις έχουν αναρτηθεί στο MacRumors από αξιόπιστη πηγή η οποία είχε δηλώσει πως δύο διαφορετικά μοντέλα iPhone αναμένουμε και με διαθέσιμες ποσότητες για το μεγάλύτερο μοντέλο σε ποσοστό 1/2 του μικρότερου.

Αναφορές για την ταυτόχρονη έναρξη για τις δύο συσκευές έρχονται σε αντίθεση με προηγούμενες εκθέσεις συμπεριλαμβανομένων του πρόσφατου σημειώματος προς τους επενδυτές της εταιρείας ερευνών KGI Securities και τον αναλυτή Ming-Chi Kuo,  ο οποίος πιστεύει στη κλιμακωτή διάθεση. Σύμφωνα πάντα με τον αναλυτή, η Apple θα ξεκινήσει με τη διάθεση της έκδοσης των 4,7 ιντσών για τον Σεπτέμβριο και το μεγαλύτερο μοντέλο περιμένει να διατεθεί προς το τέλους του έτους.

Η κλιμακωτή διάθεση έχει αποδοθεί σε θέματα που αφορούν την παραγωγή της μεγαλύτερης έκδοσης. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone 6 αύριο στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Flint Center στο Cupertino. Εκτός από μία μεγαλύτερη οθόνη, το νέο iPhone, αναμένεται να περιλαμβάνει ταχύτερο επεξεργαστή A8 μέχρι 128 GB χώρο αποθήκευσης, νέο βελτιωμένο αισθητήρα Touch ID και βελτιωμένη κάμερα με σταθεροποιητή εικόνας κι ένα κυκλικό True Tone flash.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροVideo προβάλλει την μπαταρία 2.915 mAh της μεγαλύτερης έκδοσης iPhone 6
Επόμενο άρθροCar Play-Pionner |Oλοκληρωμένo σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here