Διαβάσαμε ένα ενδιαφέρον άρθρο σήμερα στην ιστοσελίδα Macstories, για ένα βιβλίο που αφορά την Apple και θα θέλαμε να σας το μεταδώσουμε. Γυρίζοντας πίσω στο 2009 ένα τύπος εν ονόματι Jonathan Zufi, συγκέντρωσε και φωτογράφησε όλα τα προϊόντα που έχει κατασκευάσει η εταιρεία Apple από το 1976, δημιουργώντας ένα καταπληκτικό coffee table book. To ονόμασε:

ICONIC: A Photographic Tribute to Apple Innovation

Εάν αναζητάτε ένα υπέροχο δώρο για κάποιον φίλο της Apple ή ιστορικό, το ICONIC είναι ό,τι πρέπει. 350 πανέμορφες σελίδες με πραγματικά όμορφες φωτογραφίες, από όλα τα προίόντα που κατασκεύασε η Apple, κάθε desktop, laptop, iOS συσκευή, εκτυπωτή, ακόμη και τις παλιές συσκευές για παιχνίδια, είναι συγκεντρωμένα εκεί και σας εγγυούμαστε πως θα δείτε προϊόντα που δεν γνωρίζατε πως είχε κατασκευάσει η Apple.

Υπάρχει μία ενδιαφέρουσα ενότητα με συσκευές πρωτότυπα, και μια ενότητα από συσκευασίες  – όλα τα κουτιά που φιλοξένησαν απίστευτη τεχνολογία. Δυστυχώς δεν έχουμε αποκτήσει κάποιο ατνίτυπο ακόμη από το Γνήσιο βιβλίο ICONIC. Το βιβλίο δείχνει υπέροχο, οι φωτογραφίες είναι επαγγελματικές και πραγματικά δεν είχαμε ιδέα πως υπήρχαν τόσα προϊόντα, τα οποία παρουσιάζει το ICONIC υπέροχα, κάνοντας μια εκπληκτική εισαγωγή.

Στον πρόλογο το ICONIC συμπεριλαμβάνει παρέθεσεις του Steve Wozniak και άλλων προσωπικοτήτων της Apple. Το βιβλίο-Άλμπουμ, είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές εκδόσεις συμπεριλαμβανομένου μίας έκδοσης σε συσκευασία  παλιού Apple floppy drive, και μία νεα «Ultimate Edition» σε λευκή θήκη, με ενσωματωμένο φως το οποίο αναβοσβήνει όπως η παλιά sleep mode, στα Macbook Pros. Αξίζει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα iconicbook.com και να ρίξετε μια ματιά.

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε την κλασσική έκδοση από το Amazon. Αν όμως επιθυμείτε μία από τις εκδόσεις Class Plus, Special ή Ultimate Editions, τότε εισάγωντας τον κωδικό macstories στο check out έχετε έκπτωση 10%.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροUBS |Το 10% των χρηστών iPhone «είναι πολύ πιθανό» να αγοράσουν APPLE WATCH
Επόμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Ομορφύνετε τη σελίδα γνωστοποιήσεων με χρήσιμα Widgets
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here