Μετά την εκδήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης η Apple,  ανανέωσε την ιστοσελίδα της για την παροχή πρόσθετων πληροφοριών, σχετικά με τις χρεώσεις iCloud αποθηκευτικού χώρου, πριν την έναρξη του iOS 8 και του OS X Yosemite.

Έως σήμερα η Apple έδινε τη δυνατότητα να αναβαθμίζουν τον αποθηκευτικό χώρο τους οι χρήστες στο iCloud, με κάποια συνδρομή ανάλογα το μέγεθος. Πλέον όλοι χρήστες θα συνεχίζουν να επωφελούνται από τα 5 GB free storage, ενώ για αναβάθμιση η Apple έχει διαμορφώσει τις τιμές κοστολόγησης προς τα κάτω σε όλα τα μεγέθη χώρου αποθήκευσης. Σας επισυνάπτουμε τη λίστα: upgradepricingicloud

Οι χρήστες μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τα 20 GB χώρου αποθήκευσης για 0,99$ το μήνα, 200 GB για 3,99$ ανά μήνα, 500 GB χώρο αποθήκευσης για 9,99$ ανά μήνα και 1 TB για 19,99$ ανά μήνα. Για να έχετε πρόσβαση στις αναβαθμίσεις ακολουθήστε την διαδρομή:

Ρυθμίσεις >iCloud >αποθήκευση και αντίγραφα >Αγορά χώρου αποθήκευσης.

Μέ την έλευση του iOS 8 και του λειτουργικού OS X Yosemite θα δείτε και την επίσημη έναρξη χρήσης του iCloud Drive, μία νέα υπηρεσία αποθήκευσης στο σύννεφο της Apple. Με το iCloud Drive, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν οποιοδήποτε τύπο εγγράφου συμπεριλαμβανομένων παρουσιάσεων, λογιστικών φύλλων, αρχείων PDF, φωτογραφιών και πολλά άλλα, έχοντας τη δυνατότητα προσβασιμότητας ασε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή iOS, Mac ή PC.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple Watch |Προσπάθεια για βελτίωση της ζωής της μπαταρίας έως την κυκλοφορία του
Επόμενο άρθροiPhone 6 |Αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα από τα καταστήματα Γερμανός και την Cosmote
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here