ΑΞΕΣΟΥΑΡ

HyperMac: Το απόλυτο εργαλείο φόρτισης!

Πρόσφατα παραλάβαμε μια HyperMac εξωτερική μπαταρία για το Apple MacBook / 13″ Pro / Air

Ας ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία της…

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο προϊόν.
Απο την σταθερότητα που νιώθεις στο χέρι σου όταν το κρατήσεις, γεγονός που το διαφοροποιεί από άλλα προϊόντα της κατηγορίας του που κυκλοφόρησαν στην αγορά, και με πολύ καλή συνεργασία με την ποιότητα κατασκευής της Apple.

H Hypermac μπαταρία είναι έτσι σχεδιασμένη ούτως ώστε να ενισχύει την δυνατότητα φορητότητας της εργασίας σας, σε περιπτώσεις που βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση και αποφορτιστεί η μπαταρία σας.Μπορεί να επεκτείνει την ζωή της μπαταρίας για αρκετές ώρες, δίνοντας σας επιπλέον χρόνο μέχρι και 12 ώρες.

Το μέγεθος της μπαταρίας χωράει άνετα σε οποιαδήποτε τσάντα ή θήκη notebook που έχει χώρο για την αποθήκευση των περιφερειακών. Το μέγεθος της είναι τόσο μικρό όσο πραγματικά πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι για να είναι λειτουργικό και φυσικά αντίστοιχα λεπτό, μόλις 0.8pounds. Με δυσκολία θα το διακρίνετε μέσα στην θήκη μεταφοράς του notebook, τουλάχιστον όχι περισσότερο από το να κουβαλούσατε το iPhone σας και μια κάμερα.

Η μπαταρία από μόνη της δείχνει τέλεια δίπλα στο Macbook, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι δεδομένου του ότι είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 15″ και 17″ Macbook Pro μοντέλα.

Ακόμη μια υπέροχη λειτουργία της είναι το γεγονός ότι μπορείτε να φορτίσετε ακόμη και το iPhone σας!
Σημειωτέων ότι μεγαλύτερης χωρητικότητας και πιο δυνατές εκδόσεις του συγκεκριμένου προϊόντος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγαλύτερα Macbook Pro.

Χαρακτηριστικά

 • Χρήση του MacBook για περισσότερο από 12 ώρες χωρίς φόρτιση
 • Ενδυνάμωση του MacBook και επαναφόρτιση της εσωτερικής μπαταρίας την ίδια στιγμή
 • Χρήση της Apple MagSafe θύρας φόρτισης για μέγιστη συμβατότητα
 • Συμβατή με όλα τα μοντέλα Apple MacBook / MacBook Pro / MacBook Air
 • Επιπλέον USB θύρα φόρτισης για οποιαδήποτε USB συσκευή (π.χ. iPhone)
 • Μεγάλη δυνατότητα αναμονής 60-Watt-hour (σε σύγκριση με την μπαταρία του MacBook Air 37Wh)
 • Αντοχή και ανθεκτικότητα σε μεγάλο βαθμό ιόντων λιθίου, με δυνατότητα επαναφόρτισης 1000 φορές
 • Προηγμένη ασφάλεια προστασίας κυκλώματος
 • Όμορφο εξωτερικό αλουμινένια περίβλημα απόλυτα ταιριαστό με το ύφος του MacBook
 • Λογότυπο χαραγμένο με λέιζερ και λευκά αξεσουάρ
 • Προαιρετικά φορτιστής αυτοκινήτου για να μπορείτε να φορτίσετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα το Macbook σας καθ’ οδών
 • Εγγύηση 1 έτους

Ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την φόρτιση του Mac ή του iPhone σας θα το βρείτε μέσα στο πακέτο. Η Hypermac επίσης προσφέρει και έναν προαιρετικό φορτιστή αυτοκινήτου. Το απόλυτο εργαλείο φόρτισης!Ένα πραγματικά πολύ εντυπωσιακό προϊόν! Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα και με τις τιμές να ξεκινούν μόλις στα $199, έχετε την πολυτέλεια να χάσετε πολύτιμες ώρες χρήσης της συσκευής σας επειδή δεν μπορείτε να την φορτίσετε?

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll