Η Apple έχει κυκλοφορήσει δύο ακόμη διαφημίσεις σχετικές με τις νέες συσκευές της,  iPhone 6 κι iPhone 6 Plus. (Huge and Cameras.) H καμπάνια με τίτλο Bigger than big ξεκίνησε με τα δύο πρώτα διαφημιστικά σποτς, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στις 9 Σεπτεμβρίου. Στις νέες διαφημίσεις δανείζονται για άλλη μία φορά τις φωνές των Justin Timberlake και Jimmy Fallon, δίνοντας έμφαση αυτή τη φορά στο μέγεθος της οθόνης και στις δυνατότητες στη λήψη φωτογραφιών – video.

Στη πρώτη διαφήμιση, Huge, Ο Timberlake είναι αρνητικός ως προς τις μεγαλύτερες συσκευές, ενώ ο Fallon επισημαίνει πως το μέγεθος επιτρέπει την καλύτερη εμπειρία όταν παρακολουθείτε ένα video ή χρησιμοποιείτε 3D χάρτες, παρακολούθειτε τη δραστηριότητα στην εφαρμογή Health, επεξεργάζεστε ένα video στο iMovie. ή κάνετε χρήση της εφαρμογής Garageband για της σύνθεση μιας μουσικής. Για κάθε ένα από τα παραπάνω η απάντηση του Timberlake είναι ….Τεράστιο (Huge).

H δεύτερη διαφήμιση προβάλλει τις ικανότητες της συσκευής ως φωτογραφική μηχανή. Ο Fallon και ο Timberlake, αναφέρονται στη φωτογράφηση και στη βιντεοσκόπηση. Συγκεκριμένα αναφέρονται στα 24fps ταχύτητα βιντεοσκόπησης, τον σταθεροποιητή εικόνας, καθώς και τα εργαλεία επεξεργασίας.

https://www.youtube.com/watch?v=AdbggN5XB0Y

Σε αντίθεση με την τελευταία καμπάνια του iPhone 5S, «Powerful», καμία από τις διαφημίσειες δεν εστιάζουν σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών ή αξεσουάρ. Επικεντρώνονται εξ ολοκλήρου στα νέα χαρακτηριστικά των συσκευών. Σίγουρα στο μέλλον θα δούμε διαφημίσεις για εφαρμογές και αξεσουάρ, χωρίς αμφιβολία. Τούτη τη στιγμή οι διαφημίσεις αναφέρονται στο Hardware καθαρά, στο λογισμικό και στις υπηρεσίες που παρέχουν οι συσκευές με το άνοιγμα της συσκευασίας. Όσο αφορά τους Fallon και Timberlake, οι φωνές είναι διασκεδαστικές και ανάλαφρες από ορισμένες προηγούμενες διαφημίσεις. Τι πιστύετε για την νέα διαφημιστική καμπάνια;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑpple |Τα νέα iPhones ξεπέρασαν τα 10.000.000 πωλήσεις το πρώτο Σαββατοκύριακο!
Επόμενο άρθροDisplayMate |Τα νέα iPhones φέρουν τις καλύτερες οθόνες LCD
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here