ΑΞΕΣΟΥΑΡ

HiddenRadio 2 |Τα καταπληκτικά ηχεία επιστρέφουν με νέα «ηχοχαρακτηριστικά»

Ένα σχεδιαστικό επίτευγμα από την Καλιφόρνια του διδύμου John Den Nieuwenhuizen και Vitor Santa Maria, φτάνει στη δεύτερη έκδοση του με τίτλο HiddenRadio2. Απλό στη δομή του, παραμένει όμοιο με το αρχικό μοντέλο στο σχεδιασμό, συμπεριλαμβάνοντας όμως μια πληθώρα έξυπνων αναβαθμίσεων για να σας παραδώσει ένα απίστευτο ήχο. Η ενεργοποιήση του είναι πολύ απλή, αγγίξτε το πάνω μέρος του ηχείου ή πατήστε το πλήκτρο αναπαραγωγής στη συσκευή σας για να σηκωθεί το κέλυφος και να αποκαλύψει το εσωτερικό σύστημα ηχείων.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο μέσα από το προσαρμοσμένο λογισμικό του HiddenRadio ώστε να αυξομοιώσετε το equalizer. Στη νέα συσκευή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι στις 15 ώρες έχοντας 360ο μοίρες απίστευτης ποιότητας ήχο. Παρά το γεγονός πως στο Kickstarter έχει ήδη ξεπεράσει το στόχο που είχε ορίσει, εξακολουθεί να δέχεται προπαραγγελίες στην σελίδα του. Σας παραπέμπουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll