ΑΞΕΣΟΥΑΡ

HI-RO: Μετατρέψτε Το Ipod σας σε Ένα Μίνι boombox

HI-RO είναι ένα νέο αξεσουάρ που έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει το iPod Nano σας σε ένα μίνι boombox, το HI-RO είναι ένα νέο project του kickstarter και δουλειά των Remixed in Brooklyn.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες παρακάτω, όταν βάλετε το iPod nano σας στο HI-RO μετατρέπεται σε ένα μίνι boombox, έχοντας 2 ενσωματωμένα ηχεία καθώς και επαναφορτιζόμενη μπαταρία που θα σας δώσει έως και 8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής.

Το HI-RO διαθέτει επίσης μία μίνι θύρα USB για τη φόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας, και βγαίνει σε μια γκάμα διαφορετικών χρωμάτων που περιλαμβάνει, ασήμι, χρυσό, μαύρο, κόκκινο, μωβ και ροζ.

Οι τύποι από τους Remixed in Brooklyn προσπαθούν να αυξήσουν στις 60.000$ για να βγει σε παραγωγή το HI-RO, και μπορείτε να προ-παραγγείλετε ένα από αυτά τα μίνι αξεσουάρ για το iPod nano σας με 60$ από το Kickstarter.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

πηγή:http://www.geeky-gadgets.com

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll