Όπως είχαν προβλέψει πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες μέσα στον Αύγουστο, η Apple σχεδιάζει να παραχωρήσει εκδήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, στο Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο, της Καλιφόρνια. Οι προσκλήσεις προς τα media εστάλησαν σήμερα, με πρώτη την Alyssa Bereznak, της Yahoo, να μοιράζεται δημόσια την εικόνα της πρόσκλησης με την ετικέτα «Hey Siri, give us a hint.»

To κεντρικό θέμα της φετινής εκδήλωσης όπως αναμένεται, είναι η ανακοίνωση των επόμενης γενιάς iPhone 6s και iPhone 6s Plus, τα οποία σύμφωνα με φήμες αναμένεται να συμπεριλαμβάνουν ενισχυμένο κέλυφος κατασκευασμένο από αλουμίνιο 7000 Series, Force touch, επεξεργαστή Α9, 2 GB RAM καθώς και μία βελτιωμένη κάμερα. Οι φήμες όμως δεν σταματούν εδώ, αλλά αναμένουν και ανακοίνωση ενός αναβαθμισμένου set-box Apple TV. Η ανανεωμένη συσκευή θα φέρει επανασχεδιασμένο σώμα, Α8 επεξεργαστή, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, χειριστήριο ελέγχου με οθόνη αφής κι ένα νέο σύστημα λογισμικού με υποστήριξη Siri και πλήρες  App Store.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα μάθουμε από επίσημα χείλη πλέον, την κυκλοφορία του λειτουργικού iOS 9 και του watchOS 2 αν η Apple κινηθεί παραδοσιακά και μετά το τέλος της εκδήλωσης, αναμένουμε τις τελικές δοκιμαστικές εκδόσεις GM των νέων λειτουργικών συστημάτων, πριν την επίσημη έναρξή τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση αναμένεται να ξεκινήσεις στις 10:00 π.μ. Pacific Time (ώρα Ελλάδος 20:00). Η Apple δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει εάν η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της και από το Apple TV, αλλά είναι πολύ πιθανή μία ανακοίνωση, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες της εκδήλωσης, λίγες ημέρες πριν. Το Appleteam σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες τεχνολογικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, θα σας μεταδώσει για μία ακόμη φορά, τα τεκταινόμενα της εκδήλωσης, σχολιάζοντας  τις φήμες και φυσικά όλες τις ανακοινώσεις! Σύντομα θα έχετε λεπτομέρειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 6s video|Οθόνη και logic board φαίνονται ενεργοποιημένες
Επόμενο άρθροiMac |Φήμες λένε πως αναμένουμε νέo μέλος στην «οικογένεια»;
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here