ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Henge Docks για όλα τα MacBook

Αν ο μοναδικός υπολογιστής που έχετε και χρησιμοποιείτε και στο σπίτι είναι το MacBook σας τότε το dock της Henge Docks θα το λατρέψετε. Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο το MacBook Pro μου και εν κινήσει αλλά και στο σπίτι. Έχω αγοράσει μια 27άρα οθόνη και παίζω σε αυτήν στο σπίτι (για ευνόητους λόγους επειδή έχω το 13άρι Pro για καλύτερη φορητότητα). Απλά κάθε φορά που πρέπει να πάρω μαζί μου το laptop πρέπει να βγάλω το ρεύμα, τον external monitor connector, το USB  που συνδέω το iPhone μου, το USB πολύπριζο με τους εξωτερικούς μου δίσκους και τέλος το καρφί για σύνδεση με τα ηχεία. Και βέβαια όταν επιστρέφω άντε πάλι ξανά.

Τη λύση για να γλιτώνετε όλη αυτή την μανούβρα δίνει το Henge Dock. Πολύ όμορφο και πολύ “Apple” εξωτερικά, υποδέχεται όποιο μοντέλο MacBook κι αν έχετε τοποθετώντας το όρθιο επάνω στο γραφείο σας μετατρέποντας το σε desktop υπολογιστή. Δεν χάνετε καμμία έξοδο του MacBook αφού όλες έχουν ανταπόκριση και έξοδο με καλώδια από το dock τα οποία όμως είναι μαζεμένα και τακτοποιημένα.

Άρα φεύγετε και απλά ξεdockάρετε το MacBook σας και έτοιμοι! Φεύγετε και στην επιστροφή απλά το dockάρετε…και παίζουν όλα κανονικά!

Τακτοποιημένο desktop με τα docks της Henge


Δεν χάνετε καμμία από τις θύρες του MacBook σας

Βέβαια η χρήση του δεν περιορίζετε μόνο σε αυτό αφού μπορείτε εξίσου να έχετε και άλλο dock δίπλα στην TV σας και να το τοποθετείτε εκεί σαν media player ή οπουδήποτε αλλού θέλετε.

Η συσκευασία είναι στα πρότυπα της Apple, λιτή αλλά πλήρης με το manual, το dock και όλα τα απαραίτητα καλώδια για να κάνετε τη δουλειά σας.

Η τιμή του κυμαίνεται ανάλογα το μοντέλο MacBook που έχετε από 55 μέχρι 75 δολλάρια και μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από το site της Henge Docks εδώ.

Απλά είναι ένα από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ!

 

Διατίθεται για όλα τα μοντέλα MacBook

 Πηγή

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll