Δράττοντας της ευκαιρίας για δημοσιότητα από την πολυσυζητημένη εκδήλωση της Apple, η Samsung δημοσίευσε μία νέα σειρά από διαφημίσεις σατυρίζοντας τις ανακοινώσεις του live stream για το iPhone 6 και συγκεκριμένα για την αναβάθμιση του μεγέθους της οθόνης, το Apple Watch και άλλα. Σας επισυνάπτουμε σε ένα «μπουκέτο» και τα 6 spots για να τα απολαύσετε και να γελάσετε με την καρδιά σας. 

Όλες οι διαφημήσεις προβάλλουν δύο ηθοποιούς ντυμένους παρόμοια με τους υπαλλήλους του Genius bar, σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με το background service ενός Apple Store. Η πρώτη διαφήμιση σατυρίζει τις διακοπές του live stream της εκδήλωσης όπου για μεγάλο χρονικό διάστημα μεταδίδονταν διακεκομμένα ή την επανάληψη τμημάτων της παρουσίασης και άλλα προβλήματα τα οποία και συναντήσαμε όσοι την παρακολουθήσαμε.

Η δεύτερη, παρουσιάζει τους δύο υπαλλήλους να αναμένουν με ανυπομονησία το «κάτι πρωτοποριακό» από την ομιλία έως να αποκαλυφθούν τα iPhone 6 και iPhone 6 plus και τα χαρακτηριστικά τους και να τα συγκρίνουν με μία συσκευή Android. Μία άλλη διαφήμιση επισημαίνει πως το Samsung Gear S δεν απαιτεί τη συνύπαρξη τηλεφωνικής συσκευής για όλες τις λειτουργίες του, όπως απαιτεί το Apple Watch. Το Samsung Gear S αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο παράλληλα με το Note.

Οι υπόλοιπες διαφημίσεις συνεχίζουν την προσπάθεια της Samsung να διαφοροποιήσει της συσκευές Galaxy από τα νέα iPhones, επισημαίνοντας τη γρήγορη λειτουργία φόρτισης, το multitasking και το S Pen stylus του Galaxy Note. H Samsung μας έχει συνηθίσει πλέον σε τέτοιες αναρτήσεις διαφημίσεων, αξιοποιώντας τις κινήσεις της Apple και τη γραμμή iPhone με τις πιο γνωστές να προβάλουν χρήστες να περιμένουν στην ουρά για το νέο iPhone κοιτάζοντας με απορία τις Samsung συσκευές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜερικά tips and tricks iOS 8 μόνο για τα νέα iPhones
Επόμενο άρθροApple Watch |Προσπάθεια για βελτίωση της ζωής της μπαταρίας έως την κυκλοφορία του
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here