ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η Apple θα μοιραστεί τα έξοδα για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας στην Foxconn

Σύμφωνα με το Reuters, η Apple και η Foxconn θα μοιραστούν τα έξοδα για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας στα εργοστάσια που παράγονται τα iPhone και τα iPad. Ο επικεφαλής της...

H Apple θα εισάγαγει τους δικούς της χάρτες στο iOS 6


APPLETEAM Authors
H Apple θα εισάγαγει τους δικούς της χάρτες...
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Η συνεργασία της Apple με την Google στο θέμα των χαρτών ξεκινήσε το 2007 και μετά από 5 χρόνια φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να εισάγει τους δικούς χάρτες η εταιρία.

Σύμφωνα με πηγές από το 9to5Mac η Apple σχεδιάζει να κάνει αυτή τη κίνηση εισάγοντας δικιά της εφαρμογή χαρτών στο iOS 6 και να σταματήσει να χρησιμοποιεί τους Google Maps.Αυτή τη φήμη ενισχύει το γεγονός ότι η Apple πρόσφατα αγόρασε τρείς εταιρίες σχετικές με το αντικείμενο των χαρτών τις Poly9, C3 Technologies, και Placebase.

Η νέα εφαρμογή πιθανόν θα λέγεται απλά Maps,με την Apple να τους σχεδιάζει από την αρχή εντελώς.Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των νέων χαρτών φαίνεται να είναι η τεχνολογια 3D αναπαράστασης της εταιρίας C3 Technologies ενώ θα χρησιμοποιούν επίσης και την τεχνική street view (όπως φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία)

Αυτό θα δώσει μια νέα προοπτική στην προβολή των διάφορων κτιρίων κάνοντας την εμπειρία περισσότερο ρεαλιστική.Δείτε το βίντεο με την 3D τεχνολογία της C3 Technologies.

To iOS 6 λέγεται ότι θα παρουσιαστεί στο WWDC τον Ιούνιο,επομένως δε μένει πολύς καιρός μεχρί να δούμε αν ισχυει η παραπάνω φήμη .

Πηγή

 

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

MacUser |Έσβησε τις μηχανές εκτύπωσης το γνωστό περιοδικό

Ένα ακόμη θύμα του διαδικτύου από τον χώρο του τύπου έκλεισε τις πόρτες του. Πρόκεται για το περιοδικό MacUser με έδρα το Λονδίνο, ένα από τα παλαιότερα περιοδικά στον κόσμο, με...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Δημιουργήστε με κομψότητα την λίστα των αγορών σας

Το Lister είναι μια καινούργια εφαρμογή για το iPhone που δημιουργεί με κομψότητα τη λίστα των αγορών σας. Προσφέρει ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον για λίστες που έχουν σχέση με...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: