ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Grovemade |Bumpers για iPhone 5S/5c/5 δημιουργημένα από μοναδικής ποιότητας ξύλο!

H εταιρεία Grovemade ανακοίνωσε την κυκλοφορία των bumpers για τα iPhones 5S, 5c και iPhone 5 διαθέσιμα προς 39$ ως τιμή γνωριμίας. Είναι κατασκευασμένα και διαθέσιμα να επιλέξετε, από Oregon black Walnut ή από Eastern Hardrock Μaple. Τα γραφεία και τα εργαστήρια της ετιαρείας βρίσκονται στο Portland του Oregon και δημιουργούν αξεσουάρ για iPhones τα τελευταία 5 χρόνια.

Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία σε συνδιασμό με το μεράκι η Grovemade δημιουργεί ποιοτικές και εντυπωσιακές θήκες. Όλες οι θήκες Bumpers είναι περασμένες με ειδικό λάδι προστασίας ώστε και να δείχνουν αλλά και να μυρίζουν υπέροχα (ξύλο).

Είναι πραγματικά όμορφα και εντυπωσιακά αυτά τα Bumpers. Εάν έχετε σκοπό να κάνετε κάποια αγορά μιας bumper-style θήκης προκειμένου να κάνετε το  iPhone σας να ξεχωρίζει, σαν προτείνουμε τα χειροποίητα Bumpers από ξύλο υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. Παρακολουθήστε το video που σας έχουμε επισυνάψει και στη συνέχεια επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll