ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Griffin Moto TC Rally |Τηλεχειρισμός από iPhone ή iPod

Το αυτοκίνητο Moto TC Rally έχει μήκος 25cm, πολύ μεγαλύτερο από ό, τι ίσως φαίνεται. Είναι καλοφτιαγμένο και διαθέτει μεγάλα ελαστικά, κίνηση στους πίσω τροχούς, εύκαμπτο σκελετό και ένα όμορφο χαρακτηριστικό φωτισμό από κάτω. Τα iPhone ή iPod touch μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τηλεχειριστήριο και αυτό είναι το εντυπωσιακότερο. Αν προσθέσουμε και τις παρεχόμενες λειτουργίες μέσω της εφαρμογής, τότε νομίζω ότι είναι ένα δώρο που … μάλλον στον εαυτό μας θα κάνουμε.

Η απαιτούμενη εφαρμογή επιτρέπει επίσης το παιχνίδι και με τη συμμετοχή εξτρά αυτοκινήτου. Η λειτουργία single player επιτρέπει τον έλεγχο του αυτοκινήτου σαν ένα κλασσικό τηλεχειριστήριο – τηλεκατευθυνόμενο. Ο τηλεχειρισμός χρησιμοποιώντας το tilt control του iphone ή του ipod, έχει μια μικρή καθυστέρηση. Όταν όμως χρησιμοποιούμε τα πλήκτρα αφής, παρατηρούμε καλύτερα αποτελέσματα.

Ένα δώρο διασκέδαση για το παιδί οποιασδήποτε ηλικίας. Ποιος δεν ήθελε ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο; Θα ήταν ενδιαφέρον να μπορούσε να μετρηθεί πόσο θα ασχολιόταν ο μπαμπάς με το τηλεκατευθυνόμενο αυτό και πόσο τα ίδια τα παιδιά…! Σε αυτό το άρθρο έχω παρέα δίπλα μου τον τετράχρονο γιο μου, οποίος μου λέει: ¨Μπαμπά θα μου πάρεις ένα τέτοιο; “ Ευτυχώς ο μπαμπάς έχει ήδη το … τηλεχειριστήριο!!!

Θα το βρείτε στην τιμή των $99,99

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

"Για αρκετά χρόνια συνοδοιπόρος με το μαγικό χώρο της APPLE και του IOS, τις εξελίξεις των οποίων μοιράζομαι καθημερινά με όλους εσάς"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll