Ας μπούμε στο κλίμα των εορτών και να νοιώσουμε όπως τα παιδιά, που γυρίζαμε από γειτονιά σε γειτονιά με το τρίγωνο να πούμε τα κάλαντα. Όμως οι εποχές αλλάζουν το τρίγωνο η μελόντικα και το ντέφι μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με ένα iPad ή με ένα iPhone Θα μου πείτε γίνεται;

Η αλήθεια είναι ότι όλοι περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να αλλάξει η διάθεσή μας, να φωτίσει η καρδιά μας και να ξεχάσουμε έστω και για λίγο τα βασανάκια μας… και να ξαναγίνουμε όλοι παιδιά.  Η τεχνολογία έρχεται να μας λύσει τα χέρια. Κατεβάστε τα Ελληνικά κάλαντα και τα γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια Δωρεάν….και αφήστε το iPad να παίξει τη μελωδία για σας και εσείς αν θέλετε, βλέποντας τα “video”, τραγουδήστε ζωντανά και όχι μόνο, χτυπήστε το τρίγωνο τις Χριστουγεννιάτικες καμπάνες, το ντέφι και άλλες εκπλήξεις που θα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό καραόκε.

GREEK CHRISTMAS KARAOKE – ZAMBETA CHORIANOPOULOU

Και σε όσους αρέσουν τα Αγγλικά τραγούδια ας τα κατεβάσουν από εδώ:

CHRISTMASES KARAOKE – ZAMBETA CHORIANOPOULOU

Η τεχνολογία υπηρετεί για μια ακόμα φορά τη διασκέδαση αλλά και την εκπαίδευση, και μας ταξιδεύει με ένα μοναδικό τρόπο στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων. Τώρα όπου και αν είστε στο σπίτι, στη δουλειά, εντός ή εκτός Ελλάδας δεν έχετε κάποια δικαιολογία να μην το κάνετε, γιατί  τα Χριστούγεννα και η μαγεία τους είναι στο χέρι σας απολαύστε τα.

Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά και μακάρι το 2015 να φέρει ένα χαμόγελο, μια ελπίδα και λίγο περισσότερο φως σε σας και τις οικογένειες σας!

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Παν. Χριστόπουλος και Ζαμπέττα Χωριανοπούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPad 2 Air |Η διαφημιστική καμπάνια ξεκίνησε για τη νέα συσκευή
Επόμενο άρθροiOS 8.1.2 |Διορθωτική αναβάθμιση είναι διαθέσιμη over-the-air
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here