Η Google έδωσε χθες στο ευρύ κοινό την εφαρμογή Slides για iPhone και iPad, η οποία είναι αφιερωμένη στo να βλέπετε να να επεξεργάζεστε τις διαφάνειες των παρουσιάσεων από την iOS συσκευή σας. Όπως το Docs και το Sheets, η εφαρμογή Slides είναι ανεξάρτητη από το Google Drive κι εστιάζεται σε μία ενοιαία περιοχή παραγωγηκότητας.

Με την εφαρμογή Google Slides μπορείτε να δημιουργήσετε παρουσιάσεις, να επεξεργαστείτε υπάρχουσες και πολλά άλλα. Έχετε τη δυνατότητα να εισάγετε ένα έγγραφο από την εφαρμογή Μicrosoft PowerPoint, και να το διαχειριστείτε of line και φυσικά να δείτε την παρουσίαση μέσα από τη συσκευή σας. Όπως ακριβώς με τις εφαρμογές Docs και Sheets κατά την προσπάθειά σας να ανοίξετε ένα αρχείο PowerPoint από το Google Drive, θα ανοίγει πλέον η εφαρμογή Slides.

Πρόκειται για μία universal εφαρμογή για χρήση σε iPhone και iPad και την οποία μπορείτε να την κατεβάσετε αμέσως τώρα από το App Store. ΠΕριμένουμε τις απόψεις σας στα σχόλια με την πρώτη ευκαιρία.

Google Slides – Google, Inc.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο«kill switch» |Απαιτεί ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια σε όλα τα smartphones!
Επόμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Λίστα υπενθύμισης χειρονομιών (Gestures) για το λειτουργικό iOS 7
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here