ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Google I/O presents Android 4.1 & Nexus Q.. live video


APPLETEAM Authors
Google I/O presents Android 4.1 & Nexus...

Στην σημερινή παρουσίαση της Google I/O αποκαλύφθηκαν πολλά νέα προϊόντα με σκοπό να μπουν δυναμικά στην αγορά των Tablet και Home entertainment στοχεύοντας να καταρρίψουν το iPad της Apple’s και φημολογείται ότι επιθυμεί να μπει δυναμικά και στο σαλόνι μας όπου η Apple TV έχει θέσει τις βάσεις.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα μικρό ιστορικό του Android, σημειώνοντας πως μέχρι τώρα έχουν διατεθεί στην αγορά περισσότερες από ένα εκατομμύριο συσκευές. Η νέα έκδοση του λειτουργικού προσφέρει πολλές δυνατότητες συμπεριλαμβανομένων της ταχύτητας, καθαρότερης οθόνης με αναβαθμισμένη μορφή των εικονιδίων, offline voice dictation, μια νέα εφαρμογή για την κάμερα, αναβαθμισμένη την λειτουργία των ειδοποιήσεων, μια Siri-like φωνητική λειτουργία αλλά και πολλά άλλα.

Μια νέα λειτουργία το «Google Now» κρατάει το στίγμα του χρήστη ανάλογα με την τοποθεσία του ούτως ώστε να μπορεί έτσι να του δώσει σε ανάλογη έρευνα τα καταλληλότερα αποτελέσματα που συνάδουν με τις προτιμήσεις του για εστιατόρια, club αλλά και πολλά άλλα.

Όσων αφορά τις ανακοινώσεις για το λογισμικό της Google οι διαρροές είχαν ξεκινήσει προ πολλού αλλά πλέον η Google επιβεβαίωσε με δήλωση της τα παρακάτω:

“Google Nexus 7 will be an ASUS-manufactured tablet priced at $199 for 8 GB of storage and $249 for 16 GB of storage. The device’s 7-inch IPS display offers 1280×800 pixels and a 1.2-megapixel front-facing camera is included. The Nexus 7 will use a quad-core Tegra 3 processor and incorporate Wi-Fi, Bluetooth, and NFC connectivity.”

Όσων αφορά το Home Entertainment οι φήμες νωρίτερα φέτος ήρθε ο καιρός να επαληθευθούν με την παρουσίαση του Google Nexus Q, (a spherical $299 «social streaming media player). Το Nexus Q θα επιτρέπει στον χρήστη να ακούσει μουσική, βίντεο και υλικό από το YouTube ασύρματα συνδεδεμένο με το δικό του οπτικό-ακουστικό σύστημα.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Η παρουσίαση βρίσκεται εν εξελίξει και εμείς θα είμαστε σε διαρκή ενημέρωση καθώς καινούριες πληροφορίες θα διατίθενται..

Stay Tuned …

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

10 κόλπα για επαγγελματικές λήψεις με το iPhone σας

Όλοι οι χρήστες συσκευής iPhone, έχετε συνέχεια στην τσέπη σας και μια φωτογραφική μηχανή. Πρόκειται για μία φανταστική κάμερα, με εξαιρετικό hardware και έξυπνο λογισμικό όπου...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Clickmystore το δικό μας κατάστημα! Το περίμενατε ;

Είναι γεγονός το ηλεκτρονικό μας καταστημα θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό μέσα στο Σεπτέμβρη. σε μία ευρεία γκάμα ανταλλακτικών άμεσα διαθέσιμων για συσκευες iPhone 2G, 3G,...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: