ΑΞΕΣΟΥΑΡ

GoFusion Good Call iG1 iPhone Dock And Bluetooth Handset

Δημοσιευμένη Εικόνα

H GoFusion έχει δημιουργήσει μία βάση για iPhone με ενσωματωμένο ασύρματο ακουστικό Bluetooth, με τη μορφή της GoFusion Good Call iG1 το οποίο έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τα iPhone 4/4S 3G/3GS. Η συσκευή GoFusion Good Call iG1 υποστηρίζει Bluetooth 2.1, και σας επιτρέπει να συνδέσετε δύο συσκευές στο ακουστικό ταυτόχρονα.

Η εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία του προσφέρει 4 ώρες χρόνο ομιλίας ή 4 ημέρες αναμονής σε πλήρη φόρτιση.

Ο Joe Sabbagh, Πρόεδρος και Ιδρυτής της GoFusion εξηγεί:
«Αγαπώ το iPhone μου, αλλά είναι δύσκολο να μιλήσω για μεγάλα χρονικά διαστήματα, καθώς είχα την ανησυχία για την παρατεταμένη έκθεση στην ακτινοβολία του κινητού,» – «Σε αντίθεση με πολλές άβολες συσκευές και ακουστικά , το Good Call iG1 παρέχει τη σίγουρη απόδοση ενός παραδοσιακού σταθερού τηλεφώνου κι έτσι μπορώ να χρησιμοποιήσω τώρα το κινητό μου ως πρωτεύον μέσο για την επαγγελματική και την προσωπική μου επικοινωνία με έναν άνετο και ασφαλή τρόπο. »

Το GoFusion Good Call iG1 βάση και ακουστικό για iPhone είναι τώρα διαθέσιμα για αγορά με περίπου 80$.

Δημοσιευμένη Εικόνα

πηγή:http://www.geeky-gadgets.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll