ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Galileo is Your iPhone’s Remote Motion Control

Δημοσιευμένη Εικόνα

Για μία βίντεοκλήση χρειάζονται 2 άτομα αλλά ένας δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο και των 2 συσκευών,το remote iphone controller Galileo είναι εδώ για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία.

Το Galileo είναι μια βάση για iPhone που επιτρέπει μετατόπιση και κλίση της συσκευής (iPhone ή το iPod) από την άλλη πλευρά του video chat.

Με πλήρη περιστροφή 360 μοιρών και ταχυτήτα 200-degree το δευτερόλεπτο,μπορείτε πάντα να έχετε τον έλεγχο και να παρακολουθείτε σεμινάρια, το μωρό σας όταν κοιμάται,φωτογραφία με χρονοδιακόπτη ακόμα και παρουσίαση ακινήτου.

Η βάση μπορεί επίσης να λειτουργεί και για τη φόρτιση της συσκευής σας.Μπορεί να ελέγχεται από iPhone 4 και παραπάνω, iPad 2 και πάνω, iPod Touch 4ης γενιάς, και περιηγητή ιστού.

Οι δημιουργοί του Galileo παρέχουν επίσης την SDK, η οποία επιτρέπει την ενσωμάτωση χαρακτηριστικών του Galileo με άλλες εφαρμογές ή τη δημιουργία νέων εφαρμογών που βασίζονται στα χαρακτηριστικά αυτά.

Το Galileo έχει ως στόχο τις 100000$ για να βγεί σε παραγωγή και ως τώρα έχει πετύχει λίγο παραπάνω από το μισό έχοντας ακόμα 27 μέρες για την επίτευξη του στόχου.

πηγή:http://www.geeky-gadgets.com

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll