ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Galileo |Το δημοφιλές robotic dock για iPhone αναβαθμίστηκε

Η εταιρεία Μotrr κυκλοφόρησε μία νέα αναβαθμισμένη έκδοση του dock Galileo με τεχνολογία bluetooth συσκευές iPhone 5S/5/4S/4 και iPod touch 5ης γενιάς. Τοποθετώντας το σε τρίποδα ή επιτραπέζια το iPhone σας  μπορεί εξ αποστάσεως να περιστραφεί κάθετα και οριζόντια σύροντας τα δάχτυλά σας στην οθόνη μιας άλλης iOS συσκευής.

Είναι σχεδιασμένο για δραστηριότητες όπως, τηλεδιασκέψεις, timelapse λήψεις καθώς και για εξ αποστάσεως παρακολούθηση, όπως για παράδειγμα ένα σπίτι. Με την εφαρμογή AirBeam η οποία είναι σχεδιασμένη ειδικά γι αυτό το σκοπό, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν Video σε μία άλλη iOS συσκευή ή σε web browser.

Υπάρχει επίσης διαθέσιμη και η πρώτη έκδοση με 30-pin σύνδεση για το iPhone 4/4S 3GS και iPod touch 4ης γενιάς. Η τιμή του ανέρχεται στα 149.95$ και η απομακρυσμένη σύνδεση είναι εφικτή τόσο μέσω WiFi όσο και 3G/4G.  Η συσκευή είναι διαθέσιμη από την επίσημη σελίδα της εταιρείας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση από τον σύνδεσμο που σας επισυνάπτουμε!

Motrr

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll