ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Fotopedia! Γυναικες Του Κοσμου!

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ένα αφιέρωμα στη διαφορετικότητα, την ομορφιά και τη δύναμη των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Ανακαλύψτε τις γυναίκες του κόσμου γνωρίστε την μαχητικότητα τους στο πρόσωπο του ανθρώπου, σε πολιτικά, θρησκευτικά ή δραματικά γεγονότα. Αυτός ο συνδυασμός της πολιτικής δέσμευσης και η αισθητική οπτική θα προκαλέσει κάτι μέσα σου.
Μια γυναίκα της οποίας η κόρη μόλις είχε σωθεί από την ελονοσία, μικρά κορίτσια-στρατιώτες στη Μοζαμβίκη, μοναχές στα μοναστήρια στη Γαλλία, θεραπεύτριες στην Ακτή Ελεφαντοστού οι οποίες φοβούνται για την εξουσία τους.
Σ’ αυτή την δωρεάν εφαρμογή θα μπορέσετε να δείτε μερικές μόνο από τις εκατοντάδες σκηνές που συνθέτουν αυτή την υπέροχη κοινωνιολογική μελέτη.Δημοσιευμένη Εικόνα

Ένας επαγγελματίας φωτογράφος για 35 χρόνια, ο Olivier Μαρτέλ συναρμολογούσε προσεκτικά αυτές τις μοναδικές εικόνες από 75 διαφορετικές χώρες. Μερικά δείγματα του έργου του παρουσιάστηκαν στο «Femmes Eternelle» έκθεση στο Παρίσι το 2011, και είναι επίσης διαθέσιμο ως βιβλίο από τις εκδόσεις Phillipe Rey .

Σύμφωνα με τα λόγια του Olivier ,
«Πρόκειται για την ευκαιρία που δίνεται σ αυτές τις γυναίκες να αποκτήσουν την αξιοπρέπειά τους σε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα που λαμβάνει η μορφή της αναζήτησης για την ομορφιά. »

Χαρακτηριστικά :• Μια φανταστική συλλογή από εκατοντάδες όμορφες φωτογραφίες
• Δωρεάν wallpapers για το iPhone, iPad ή iPod Touch
• Οπτικές ιστορίες, οι οποίες ενημερώνεται τακτικά
• Slideshows
• Πλήρης πλοήγηση με Έξυπνες ετικέτες και διαδραστικούς χάρτες
• αγαπημένα για να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο άλμπουμ φωτογραφιών
• Ανακινήστε τη συσκευή σας για να ανακαλύψετε νέες εικόνες
• Κοινή χρήση φωτογραφιών μέσω email, Facebook και Twitter
Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

app store

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll