ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Fling Mini : Η εμπειρία του παιχνιδιού σε νέα διάσταση

Προχωρήστε το παιχνίδι με το iPhone και iPad σας στο επόμενο επίπεδο

Όποιος έχει ξοδέψει χρόνο σε παιχνίδι με το iPhone, iPod touch ή iPad ξέρει, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχεις απορροφηθεί με την διαδραστικότητα του παιχνιδιού και ξαφνικά να βλέπεις ότι το δάχτυλο σου γλίστρησε και πάτησε στο λάθος σημείο την χειρότερη στιγμή.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Και αυτό ακριβώς το πρόβλημα έρχεται το Ten One Design Fling mini να δώσει την λύση. Φτιαγμένο από ανοδιομένο αλουμίνιο και μια ειδικά διαμορφωμένη ρυτίνη, και τα δυο είναι διάφανα και πολύ ανθεκτικά υλικά με αποτέλεσμα να μην σπάνε και να μην σας αποσπούν από το παιχνίδι με το iPhone ή iPad.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Διατίθενται σε συσκευασία των δύο, έτσι ώστε το Fling mini να μπορεί να λειτουργήσει και σε παιχνίδια με δυο παίχτες. Εφαρμόζουν επάνω στην οθόνη με ένα σύστημα βεντουζών και δουλεύουν εξαιρετικά καλά. Μόλις εφαρμόσουν δεν έχετε κανένα λόγω ανησυχίας πλέον, απλά τοποθετήστε τα δάχτυλα σας επάνω και ξεκινήστε το παιχνίδι.

Η αίσθηση είναι πραγματικά πολύ καλή. Δεν είναι πολύ μαλακά, δεν είναι πολύ σκληρά και δεν κινούνται πολύ αλλά ούτε και λίγο. Είναι ακριβώς όσο χρειάζεται και η αίσθηση που σας δίνουν παίζοντας με αυτά είναι πολύ καλή.
Επειδή το iPad είναι μεγαλύτερο προτιμώ το the Ten One Design Fling mini σε αυτήν την μεγαλύτερη οθόνη.

Τα καλά

  • Σας παρέχει αξεπέραστη εμπειρία παιχνδιού
  • Υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα
  • Σας αφήνει να κερδίσετε γρηγορότερα!

Τα κακά

  • Λόγω μεγέθους δεν είναι το ίδιο καλά για το iPad από ότι είναι για το iPhone

Συμπέρασμα

Μου αρέσει πραγματικά το Ten One Design Fling mini. Μου αρέσει περισσότερο στο iPhone από ότι στο iPad, αλλά και στις δυο συσκευές εφαρμόζει και αποφεύγετε αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα του να χάσετε την επαφή την πιο κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού.

Το κατασκευαστικό κομμάτι είναι επικό, ο σχεδιασμός απίθανος, οι βεντούζες σταθερές και το πιο σημαντικό είναι ότι τα Τen One Design Fling mini σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε ακόμη πιο γρήγορα. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε?

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll