ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Filip smart |Μία συσκευή «Φύλακας Άγγελος» των παιδιών σας!

Αν και είμαστε ακόμη σε αναμονή για το θρυλικό πλέον iWatch της Apple, μια μοναδική και ενδιαφέρουσα watch επιλογή για παιδιά, θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 22 Νοεμβριου. Ο λόγος γίνεται για το Filip smart εντοπιστή θέσης και τηλέφωνο  το οποία θεωρείτε ως η τέλεια mobile συσκευή για παιδιά τα οποία δεν είναι σε ηλικία να χρησιμοποιούν ένα iPhone.

Αφού αγοράσετε τη συσκευή (αναφέρομαι σε γονείς) πρέπει να κατεβάσετε τη δωρεάν συμβατή εφαρμογή από το App Store και να δημιουργήετε έναν Filip λογαριασμό. Στη συνέχεια θα είστε σε θέση να εντοπίσετε αμέσως την τοποθεσία του παιδιού σας και να το καλέσετε. Οι γονείς μπορούν να προγραμματίσουν στην συσκευή Filip smart 5 τηλεφωνικούς αριθμούς που τα παιδιά τους θα μπορούν να καλέσουν με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Στα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα αποστολής μηνύματος κειμένου το οποίο και θα εμφανιστεί στη συσκευή. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης  το παιδί σας μπορεί να πατήσει το κόκκινο πλήκτρο για 3 συνεχόμενα δευτερόλεπτα. Αυτόματα η συσκευή θα κάνει κλήση στον πρώτο αριθμό που έχετε επιλέξει. Εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση, οι άλλοι 4 αριθμοί θα κληθούν διαδοχικά.

Ταυτόχρονα η συσκευή θα καταγράφει τον ήχο του περιβάλλοντος του παιδιού και μαζί με την τοποθεσία του, θα σταλούν στον κύριο κάτοχο της συσκευής και του λογαριασμού με link. Η συσκεύη Filip smart θα διατεθεί προς πώληση τόσο από την επίσημη ιστοσελίδα Filip όσο και από την ιστοσελίδα της εταιρείας AT & T με κόστος 199$. Μπορείτε να επιλέξετε  την πράσινη έκδοση που είναι η μικρότερο σε μέγεθος. Σε βάθος χρόνου μεγαλύτερα σε μέγεθος περιβραχιόνια θα κυκλοφορήσουν στην αγορά προκειμένου να το αντικάταστησετε, όσο μεγαλώνει και το παιδί.

Δεν απαιτείται συμβόλαιο από πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Ως πατέρας 3 παιδιών μπορώ να πω πως η συσκευή με έχει ενθουσιάσει. Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά και μάλλον θα δοκιμάσω το Filip Smart, οπότε αναμείνατε για πραγματικό review της συσκευής!

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll