ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Working For The Man: Aνάλυση του προφίλ των εργαζομένων της Apple στα καταστήματα λιανικής

  Ας δούμε λίγο τα γεγονότα. Τα καταστήματα λιανικής της Apple βρέθηκαν στην πρώτη θέση σε πωλήσεις την χρονιά που μας πέρασε, ξεπέρασε όλες τις Αμερικανικές εταιρείες...

Είναι αλήθεια ότι η Apple ξεκίνησε την λειτουργία της τεχνολογίας Chomp στο App Store;

Δεν είναι μυστικό πλέον ότι τα αποτελέσματα απο το search στο App Store έχουν αλλάξει, και για iOS και για Mac, και είναι επίσης γνωστό ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν πάντα και τα...

Facebook adds "Find Friends Nearby"


APPLETEAM Authors
Facebook adds "Find Friends Nearby"

Δημοσιευμένη Εικόνα
Για εκείνους που το Facebook σαν internet εφαρμογή που μπορούν οι φίλοι σας να ξέρουν που βρίσκεστε είναι από τα καλά του στοιχεία τότε η νέα δυνατότητα της εφαρμογής Find Friends Nearby είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσει.
Το TechCrunch είχε την πρώτη αναφορά σε αυτό, τεχνικός του Facebook ο Ryan Patterson τους έδωσε μια μικρή περιγραφή.
Έφτιαξα το Friends Nearby μαζί με ακόμη έναν τεχνικό που είχαμε συνεργαστεί παλαιότερα. Αρχικά ήταν να το πούμε ‘Friendshake’, αλλά καταλήξαμε στο ‘Find Friends Nearby’ ούτως ώστε να είναι πολύ εύκολη η πλοήγηση.

Για μένα, ο ιδανικός τρόπος να το χρησιμοποιήσεις είναι όταν βρίσκεσαι έξω με μια καινούρια παρέα και δεν θες να χαθείτε. Στο Facebook search μπορεί να είναι πολύ εύκολο να μοιραστούν τα στοιχεία σας και διευθύνσεις κλπ. Αλλά επίσης είναι κ ένα εργαλείο με το οποίο μπορείτε να ανταλλάξετε στοιχεία επικοινωνίας πολύ εύκολα με πολλούς ανθρώπους.
Το Find Friends Nearby είναι έτοιμο και μπορείτε να το βρείτε στο iPhone, στο Facebook, κάτω από το Apps, Find Friends, Other Tools, Find Friends Nearby.

Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε το Facebook να βγάζει νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά τέτοιων λειτουργιών. Με άλλα λόγια χωρίς να έχει γίνει ακόμη η αναβάθμιση του iOS App Store. Δεδομένης της καθυστέρησης με αυτήν την λειτουργία, πιθανώς δεν έχει σημασία ότι είναι πραγματικά μια ενσωματωμένη εφαρμογή web και δεν έχει εγγενή απόδοση – θα πρέπει ούτως η άλλως να περιμένετε περισσότερο για να γίνει η σύνδεση από το να πάρετε τα στοιχεία που επιθυμείτε.
Πόσο μακριά μπορεί το Facebook να φτάσει το «app store» του? Μέχρι τώρα έχει κάνει τρομερές αλλαγές στην εφαρμογή με αποτέλεσμα να γίνει πιο δυναμική και πιο ευέλικτη.

Εάν δοκιμάσετε την λειτουργία Find Friends Nearby με τους φίλους σας θα θέλαμε πολύ να ξέρουμε πως σας φάνηκε.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

!Είμαστε μια παρέΑ!

Θα ήθελα πολύ να σας μιλήσω για τους φίλους μου… Είμαστε μια παρέα που την απαρτίζουν πάνω από 3500 μέλη. Μεγάλη παρέα! Γνωστοί που έγιναν φίλοι και φίλοι που βοήθησαν σε δύσκολες...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

O Tim Cook είναι υποψήφιος για το βραβείο «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το περιοδικό TIME

Το να καταφέρει κάποιος να αντικαταστήσει τον Steve Jobs δεν είναι καθόλου εύκολο έργο, ωστόσο, ο Tim Cook μπόρεσε και έκανε καλή δουλειά στην διαχείριση της Apple το 2012....

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: