APPLE

Έχουμε – με επιφύλαξη – τα ονόματα των νέων iPhones, ψήνεστε;

«Είμαι εδώ στην IFA του Βερολίνου» μας λέει συντάκτης της τεχνολογικής ιστοσελίδας 9to5Mac, όπου άνοιξε χθες για το ευρύ κοινό. Ο Seth Weintraub Βρήκε την ευκαιρία να συζητήσει παρασκηνιακά και τις επερχόμενες νέες συσκευές της Apple οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν στις 12 Σεπτεμβρίου, με πολλούς κατασκευαστές θηκών προστασίας και λοιπών αξεσουάρ αυτών.

Τουλάχιστον δύο από αυτούς έχουν πληροφορηθεί για το πως θα ονομαστούν οι επικείμενες συσκευές, καθώς και λεπτομέρειες για τη συσκευασία τους, επικαλούμενοι πηγές από το Shezhen. Οι κατασκευαστές λοιπόν πιστεύουν πως θα έχουμε τα εξής ονόματα:

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone Edition

Ένας μάλιστα εξ αυτών έχει ενημερώσει τους SKU κωδικούς της βάσης δεδομένων, προκειμένου τα νέα ονόματα να τυπωθούν και στις συσκευασίες των αξεσουάρ (Ο συντάκτης αναφέρει πως είδε ο ίδιος το artwork που θα κοσμεί τις συσκευασίες). Ένας δεύτερος κατασκευαστής έχει δημιουργήσει ετικέτες τις οποίες παρουσίαζε στους ενδιαφερόμενους πίσω από «κλειστές πόρτες». Και η δύο ζήτησαν να διαφυλάξει ο συντάκτης την ανωνυμία τους, για προφανείς λόγους.

Εάν τα νέα iPhone θα είναι έτοιμα προς πώληση μέσα στο μήνα που διανύουμε, τότε οι συσκευασίες και οι συσκευές θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει μαζικά να κατασκεύζονται. Πολύ πιθανό κάποιοι από τους εργαζόμενους της Foxconn να έχουν δει ήδη τις συσκευασίες και να γνωρίζουν πως θα ονομαστούν οι επερχόμενες συσκευές.

Η – συνήθως αξιόπιστη – ιστοσελίδα MacOtakara είχε αναφέρει το όνομα iPhone Edition τον περασμένο Μάρτιο. H ίδια δημοσίευση έκανε λόγο για σημαντική καθυστέρηση της κυκλοφορίας της νέας έκδοσης και της διάθεσης σε περιορισμένο αριθμό συσκευών. Αυτό που γνωρίζαμε έως τώρα είναι πως οι αναβαθμισμένες συσκευές iPhone θα φέρουν τον τίτλο iPhone 7s και iPhone 7s Plus.

Πέραν της ονοματοδοσίας οι ίδιοι κατασκευαστές αναφέρουν πως η έκδοση iPhone Edition θα έχει μεταξύ άλλων ασύρματη φόρτιση Qi και θα συνεχίσουν να φέρει Lightning υποδοχή, αν και μία μελλοντική μετακίνηση σε USB-C, φαίνεται να είναι αναπόφευκτη.

Η νέα συσκευή φαίνεται πως θα αποτελείται από ανοξείδωτο χάλυβα με την οπίσθια πλευρά να είναι γυάλινη, σχεδόν bezel-less οθόνη OLED με εγκοπή για την τοποθέτηση των κάμερας, του ακουστικού και των αισθητήρων αναγνώρισης προσώπου, αντικαθιστώντας τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η συσκευή θα φορτίζεται ασύρματα.

Η ανακοίνωση της συσκευής iPhone Edition έχει επιβεβαιωθεί και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στο νέο αμφιθέατρο Steve Jobs στην νέα έδρα της εταιρείας, Apple Park.

Φυσικά θα παρακολουθήσουμε και θα σας μεταφέρουμε όλες τις ανακοινώσεις ζωντανά από τα μικρόφωνα του Appleteam Cast, όπως έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια. Θέλετε να φέρετε και τους φίλους σας μαζί; Κοινοποιήστε το!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
APPLEIPHONE

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll