ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ECHO Amazon |Ένα ηχείο με φωνητική βοηθό όπως η Siri

H Amazon σήμερα παρουσίασε ένα νέο προϊόν που ονομάζεται ECHO, ένα κυλιδρικό Gadget  με ενσωματωμένη εικονική βοηθό όπως η Siri, η οποία είναι σε θέση να απαντήσει σε μία σειρά από αιτήματα και να εκτελέσει λειτουργίες, όπως για παράδειγμα αναπαραγωγή μουσικής. Το ECHO συνδέεται με το σύννεφο κι ελέγχεται εξ ολοκλήρου με τη φωνή για να ενεργοποιηθεί και να απαντήσει σε μία ερώτηση μόλις ακούσει τη λέξη «Alexa». Όπως και η εικονικός βοηθός Siri, μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις τύπου, «Τι ώρα είναι;» «Τι καιρό κάνει;¨ και πολλά ακόμη, καθώς και είναι σε θέση να ολοκληρώσει εργασίες όπως τη ρύθμιση συναγερμού, να δημιουργήσει μία λίστα για ψώνια ή να παίξει την αγαπημένη σας μουσική. 

Σύμφωνα με την εταιρεία Amazon, η συσκευή ECHO χρησιμοποιεί δυνατότητα αναγνώρισης φωνής απομακρυσμένου πεδίου με επτά μικρόφωνα, για να ανιχνεύσει ένα αίτημα από οπουδήποτε μέσα στο δωμάτιο και ηχεία με τα οποία μπορεί να γεμίσει ήχο ακόμη κι ένα μεγάλο χώρο. Το ECHO, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Amazon Music, στο Prime Music, στο iHeartRadio και TuneIn και με το ενσωματωμένο bluetooth είναι σε θέση να αναπαράγει μουσική από smartphones και tablets.

Με τη σύνδεση της συσκευής στο σύννεφο και στο  Amazon Web Services, η συσκευή ECHO έχει σχεδιαστεί να μαθαίνει και να εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου και η χρήση του είναι δυνατή και μέσω συνοδευτικής εφαρμογής ECHO (Android/Fire OS only) ή μέσω δικτύου η οποία δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει συναγερμούς, λίστες αναπαραγωγής μουσικής, λίστες αγορών και άλλα.

amazonecho

Η συσκευή ECHO διατίθεται στην τιμή των 99$ για τα Prime μέλη του Amazon και 199$ για όλους τους υπόλοιπους. Προς το παρόν θα πρέπει να γίνει αίτηση για πρόσκληση από το Amazon, ώστε να επιτραπεί σε κάποιον να αγοράσει τη συσκευή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll