ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Dock κατ' ευθείαν από τα 80's

Δημοσιευμένη Εικόνα
Υπάρχουν χιλιάδες οπαδοί των 80’s εκεί έξω κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά μερικές εταιρείες. Κι όχι μόνο το γνωρίζουν, αλλά κυκλοφορούν και διάφορα προϊόντα βγαλμένα από αυτή τη δεκαετία. Πάρτε για παράδειγμα την εταιρεία Speakal, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα iPod dock που αναπαριστά ένα από τα φαντασματάκια στο διάσημο video game Pac-Man.
Τα μάτια του iBoo κρύβουν τα δύο ηχεία, ενώ το subwoofer είναι στο κάτω μέρος. Οι τεχνικές προδιαγραφές δεν εντυπωσιάζουν, αλλά το design σκοτώνει.
Φανταστείτε πόσο cool θα ήταν ένα τέτοιο dock σε ένα δωμάτιο γεμάτο από gadgets εκείνης της δεκαετίας. Επίσης, φανταστείτε πόσο cool θα ήταν το iBoo να αναβόσβηνε γαλάζιο και λευκό. Αν δεν καταλαβαίνετε την τελευταία πρόταση, πρέπει οπωσδήποτε να παίξετε Pac-Man.

πηγή:link

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll