ΑΞΕΣΟΥΑΡ

DJI Phantom 2 Vision |Μια υψηλής ποιότητας ιπτάμενης drone cameras συμβατή με iPhone!

Όπως πολλά άλλα drones το Phantom 2 Vision είναι ένα radio-controlled ελικοφόρο το οποίο συνδέεται άψογα με τις συσκευές του οικοσυστήματος της Apple. Αλλά σε αντίθεση μέ άλλες επιλογές, συμπεριλαμβάνει ένα πλήρως φυσικό τηλεχειριστήριο, μία HD υψηλής ανάλυσης και stabilized camera, ενσωματωμένο GPS θέσης για σταθερή πτήση και επιστροφή άμεσης ανάγκης, καθώς και WiFi σύνδεση ώστε να eπιτύχει μεγαλύτερο εύρος σύνδεσης.

Με όλα αυτά τα παρελκόμενα το DJI μοντέλο, συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων της κατηγορίας, συνδιάζοντας χαρακτηριστικά και κόστος απόκτησης. Ενώ ένα Parrot AR Drone 2.0 Elite Edition πλήρες με HD camera και GPS κοστίζει 299,99$, το DJI Phantom 2 Vision κοστίζει 4 φορές ακριβότερα στα 1199$. Με άλλα λόγια ενώ το Parrot Drone μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα ψυχαγωγικό παιχνίδι, το DJI Phantom 2 είναι για πιο επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να κάνουν λήψεις φωτογραφιών και video υψηλής ανάλυσης και ποιότητας από ψηλά.

Για τις ανάγκες τις παραπάνω παρουσίασης χρησιμοποιήθηκε ένα DJI Phantom 2 το οποίο περιλαμβάνει 4 gigabyte micro SD card και μία μπαταρία. Σε νέες παραγγελίες το Phantom 2 Vision ως προωθητική ενέργεια, έρχεται με μία επιπλέον μπαταρία.

Δείτε το video κι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και παραγγελίες!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll