Αποκαλυπτήρια του νέου Gorilla Glass 4 έκανε σήμερα η εταιρεία Corning για την παραγωγής της επόμενης γενιάς γυαλιού, το οποίο είναι ακόμη πιο ανθεκτικό από τις προηγούμενες εκδόσεις στα τέστ θραύσης. Σύμφωνα με την εταιρεία Corning, μελέτησαν εκτενώς τις συνθήκες πτώσης κινητών συσκευών, ώστε να αναλύσουν πλήρως τα αίτια θραύσης.

[quote_box_center]

Corning scientists examined hundreds of broken devices and found that damage caused by sharp contact accounted for more than 70 percent of field failures. The scientists then developed new drop-test methods that simulate real-world break events, based on thousands of hours analyzing cover glass that had broken in the field or laboratory.[/quote_box_center]

Το αποτέλεσμα της έρευνας ήταν η δημιουργία του Gorilla Glass 4, το οποίο φέρεται να είναι δύο φορές πιο ισχυρό από τα ανταγωνιστικά προϊόντα της αγοράς επιβιώνοντας έως και 80% από πτώσεις με την πρόσοψη προς τα κάτω, σε ανώμαλες επιφάνειες όπως είναι το γυαλόχαρτο. Η εταιρεία υποστηρίζει επίσης πως το γυαλί διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος της αρχικής του αντοχής μετά την ελεύθερη πτώση.

Η εταιρεία Corning είναι για πολλά χρόνια προμηθευτής της Apple καθώς παρέχει το Gorilla Glass για τις σειρές προϊόντων iPhone και iPad. Η Apple θεωρητικά θα χρησιμοποιούσε το ανθεκτικό σε γραντζουνιές υλικό από ζαφείρι αλλά η συνεργασία της με την εταιρεία GT Αdvanced, διακόπηκε μετα την αίτηση πτώχευσης της δεύτερης τους προηγούμενους μήνες. Η εταιρεία Corning αναφέρει πως το προϊόν Gorilla Glass 4 είναι σε εξέλιξη για μαζική παραγωγή και αποστολή στους πελάτες, καθιστώντας το ισχυρό υποψήφιο για την ένταξή του στο επόμενο iPhone, καθώς το η κρυσταλλική αλουμίνα είναι ανέφικτη επιλογή πλέον.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Διατήρηση αντιγράφου ασφαλείας στο iCloud
Επόμενο άρθροΝέες επενδύσεις στη Ταϊβάν από τη Foxconn, «αφιερωμένες» στην Apple
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here