ΑΞΕΣΟΥΑΡ

COLOR ME PERFECT! – Τι πρέπει να φορέσετε σήμερα!

Βρείτε το ιδανικό χρώμα για να φορέσετε σήμερα, προκειμένου να ενισχυθεί η ενέργεια σας και μάθετε σε τι έργα ή καθήκοντα είναι καλύτερο για σας να επικεντρωθείτε σήμερα!

Κάθε μέρα, μήνα και έτος έχει μια ιδιαίτερη ενέργεια που σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο χρώμα. Η εφαρμογή θα τρέξει ένα εξατομικευμένο υπολογισμό για εσάς, και θα σας ενημερώσουμε για το συσχετισμό ενέργειας-χρώματος για σήμερα. Είναι τόσο απλό! επιλέγοντας την ημερομηνία γέννησης σας βρίσκετε το χρώμα και τη δύναμή σας για σήμερα !Ο υπολογισμός γίνεται αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα μαθηματικό αλγόριθμο που βασίζεται στην αριθμολογία.

Ένα συγκεκριμένο χρώμα σημαίνει απλά ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη ενέργεια που σας περιβάλλει σήμερα, και μπορείτε να επιλέξετε είτε να ενισχύσετε είτε να υποβαθμίσετε αυτή την ενέργεια με το να διαλέξετε το προσωπικό σας χρώμα για σήμερα. Κάθε χρώμα και αριθμός έχει μια ξεχωριστή σημασία για εσάς για να προχωρήσετε με επιτυχία την ημέρα σας.
Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Ευτυχώς η εφαρμογή μας δίνει την επιλογή να φορέσουμε ένα μόνο ‘’κομμάτι’’ με το χρώμα που θα μας επιλέξει! Ένα φουλάρι, ένα βραχιόλι ή μια μπλούζα και δεν απαιτεί να βγαίνουμε από το σπίτι ντυμένες την Δευτέρα ροζ, την Πέμπτη κίτρινες και ούτω καθεξής!

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll