ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η διαφήμιση της Apple για το νέο iPad επικεντρώνεται σε στοιχεία τα οποία δουλεύουν με τη Retina display

Aπόψε, η Apple κυκλοφόρησε μια νέα τηλεοπτική διαφήμιση για το νέο iPad, επικεντρωμένη στο τί ζωντανεύει στην Retina οθόνη. Η διαφήμιση επικεντρώνεται σε λειτουργίες όπως το...

Οι προγραμματιστές δεν ανησυχούν για το νέο iPhone και για ένα iPad Mini

Αν η Apple απελευθερώσει ένα μεγαλύτερο iPhone και ένα iPad μικρότερο, πολλοί ανέφεραν ότι ίσως αυτό να δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στους προγραμματιστές! Οι προγραμματιστές...

iOS 6: Το logo της Apple στο Spotlight και ζωντανό preview του wallpaper στις ρυθμίσεις

Έχει περάσει μια εβδομάδα από την ανακοίνωση του iOS 6 από την Apple και ακόμα ξεθάβουμε καινούργια χαρακτηριστικά. Νωρίτερα σήμερα σας είπαμε για την μικρή βελτίωση στο...

Η μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου σας, είναι διαφορετική σε PC και διαφορετική σε Mac

Αν θέλετε να αναφωνήσετε WTF θα σας καταλάβουμε απολύτως. Γιατροί και μηχανικοί λογισμικού έφτασαν σε ένα αρκετά «κουλό» συμπέρασμα και εντόπισαν ένα πρόβλημα από το οποίο...

Collusion – ένα στυλό για iPad "σαν" όλα τ' άλλα!


APPLETEAM Authors
Collusion – ένα στυλό για iPad...

Collusion : Το στυλό – λύση για το iPad

Τι και Γιατί?

Όσο και να αγαπάμε τα iPad μας, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι καλύτερα απλά να παρακολουθούμε τα media παρά να τα δημιουργούμε. Ωστόσο εμείς θέλαμε να σχεδιάσουμε, να σημειώσουμε, να προγραμματίσουμε ή εν πάσει περιπτώσει θέλουμε να κάνουμε κάτι δημιουργικό και αντί να πάρουμε το αγαπημένο μας iPad πιάναμε μολύβι και χαρτί.

Αφήναμε τις συσκευές που μας κόστισαν τουλάχιστον χίλια δολάρια να χαραμίζονται. Έτσι μας πήρε περίπου έναν χρόνο για να δούμε κατά πόσο μπορούμε να κάνουμε το iPad μας να συμπεριφερθεί σαν Notebook. Συνδυάσαμε γι αυτόν τον σκοπό ένα στυλό πολύ υψηλής ανάλυσης, υπηρεσίες ανταποκρινόμενες σε πραγματικό χρόνο και εργαλεία παραγωγής.

Το Collusion, επιτρέπει σε εσάς, τους φίλους και τους συνεργάτες σας να εργάζεστε στο ίδιο κομμάτι σε πραγματικό χρόνο.

Στην χειρότερη των περιπτώσεων, έχουμε τουλάχιστον δημιουργήσει έναν ψηφιακό πίνακα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα από παντού στον κόσμο εφόσον υπάρχει σύνδεση internet. Στην καλύτερη μπορούμε να το ονομάσουμε επαναστατικό.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τι μπορείτε να κάνετε με το Collusion

Αν και ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της δημιουργίας, μπορείτε να εισάγετε κείμενο, εικόνες και ακόμα περισσότερα επάνω σε έναν κενό καμβά όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την δημιουργία/σχεδίαση, οργάνωση και εισαγωγή πληροφοριών σε σκέψεις κ δημιουργίες σας.

Ότι δημιουργήσετε επάνω στον καμβά σας συγχρονίζεται ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές iPad που έχετε συνδεδεμένες.

Το στυλό είναι τόσο ακριβείας που πραγματικά έχουμε δει μάχη δημιουργιών τέχνης να λαμβάνει χώρα. Από την άλλη μεριά έπαιρνε μέρος στην δημιουργία περισσότερος κόσμος δίνοντας ο καθένας την δική του πινελιά και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο.

Μέχρι στιγμής έχουμε αναγνώριση χειρογράφου, ηχητική καταγραφή συνεδριάσεων και σημειώσεις σε δακτυλογραφημένα έγγραφα. Έχουμε βέβαια πολλά ακόμα χαρακτηριστικά που θέλουμε να προσθέσουμε μελλοντικά.

Όλα όσα εσείς και οι συνεργάτες σας δημιουργείτε με το Collusion προστατεύονται με πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Μερικά παραδείγματα που έχουμε παρατηρήσει μέχρι τώρα:

  • Σχεδιαστικές εταιρείες χρησιμοποιώντας το Collusion αντί του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν μειώσει δραματικά πολύ την ταχύτητα της επικοινωνίας με τους πελάτες τους αποφεύγοντας έτσι πολλές φορές «χαμένα» mails και άλλα προβλήματα που πολύ συχνά έρχονταν αντιμέτωποι.
  • Η αρχιτεκτονική σχεδίαση με το Collusion συνδέοντας το σε μια μεγαλύτερη οθόνη έχει βοηθήσει πολύ τους πελάτες των σχεδιαστών με το να μπορούν να συμμετέχουν και οι ίδιοι στην δημιουργία.
  • Πολυεθνικές εταιρείες το χρησιμοποιούν σαν εργαλείο συνδιάσκεψης μεταξύ των γραφείων
  • Επιχειρηματίες και γενικοί δ/ντες το χρησιμοποιούν έτσι ώστε να μπορούν να διοικούν τις ομάδες τους πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά.
  • Δημιουργοί προγραμμάτων software το έχουν σαν εικονικό σημειωματάριο ακριβώς δίπλα από τα laptop τους μεταφέροντας έτσι τις σημειώσεις κ τις σκέψεις τους σε όλη την εικονική ομάδα
  • Παραγωγοί ταινιών το χρησιμοποιούν για να ελέγξουν πιο αποτελεσματικά έναν λόχο ανθρώπων τους οποίους πρέπει να συντονίσουν μεταξύ τους.
  • Οι μαθητές μοιράζονται τις σημειώσεις τους σε διαφάνειες κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης (με την εντυπωσιακή μείωση του φόρτου εργασίας τους) σε μια μορφή κυκλικής διαδοχής για κάθε διαφάνεια.
  • Ανώτερα Στελέχη και δικηγόροι που συνυπογράφουν το ίδιο νομικό έγγραφο σε πραγματικό χρόνο – σε διάφορες χώρες – εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη τους για συνεχείς αποστολές εγγράφων μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ό, τι βλέπετε στο βίντεο είναι από ένα υπάρχον μοντέλο. Εμείς έχουμε μόνο «γρατσουνίσει» την επιφάνεια του μόνο κ μόνο για να δείτε τι μπορεί να κάνει το Collusion.

Πως θα το αποκτήσω?

Χρειαζόμαστε την βοήθεια σας για να χρηματοδοτήσουμε την κατασκευή του harware υλικού, επιπλέον δημιουργία software και για να μην καθυστερήσουμε με την ανάληψη επιχειρηματικών κεφαλαίων προς το παρόν έτσι ώστε να μπορέσουμε να εστιαστούμε στο γεγονός ότι τα συμφέροντα σας προέχουν όλων και να ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα μια Beta version.

Μπορείτε να ζητήσετε το βασικό πακέτο με το να καταθέσετε σαν ενέχυρο $129 στο πρόγραμμα. Θα έχουμε έτοιμη την Beta version τον Οκτώβριο.

Εάν θέλετε βέβαια μπορείτε να καταθέσετε μεγαλύτερο ποσό βοηθώντας έτσι να προσθέσουμε περισσότερα χαρακτηριστικά στην αρχική έκδοση. Σαν υποστηρικτής της Beta version θα μπορέσετε να λάβετε τον Σεπτέμβριο 2 touch only preview accounts για να δουλέψετε ή να παίξετε ακόμα με τους φίλους σας, οι οποίοι θα μπορέσουν να παραλάβουν με την επίσημη ανακοίνωση τον Οκτώβριο.

Για λίγο καιρό ακόμα μπορείτε να παραλάβετε μια δερμάτινη θήκη η οποία είναι έτσι σχεδιασμένη για προστατεύει και να συγκρατεί το στυλό και το iPad σε μορφή έτοιμο προς χρήση.

Υπάρχουν βέβαια κ πολλά άλλα υλικά που μπορούν να σας γλιτώσουν από πολύ πιλοτικό ψάξιμο σε περιπτώσεις ομάδων συνεργατών κ.α προμηθεύοντας έτσι την ομάδα σας ολοκληρωτικά και αποτελεσματικά.

Δερμάτινη θήκη
Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Μια πολύ πρακτική και όμορφη θήκη ειδικά σχεδιασμένη γι αυτόν τον σκοπό.
Η θήκη είναι λίγο μεγαλύτερη από το κλασσικό iPad για μπορεί να το προστατεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Με την θήκη αυτή το στυλό και το iPad έχουν ένα «σπιτικό» και είναι έτοιμα προς χρήση ανα πάσα στιγμή. Ιδανικό για επαγγελματίες

Η ιστορία μέχρι τώρα

Πριν ένα χρόνο περίπου βάλαμε τους εαυτούς μας στην διαδικασία να σπάσουν το καθεστώς έως τώρα της συγγραφής και σχεδίασης στο iPad. Έμπνευση μας υπήρξε το Google Wave, Microsoft Courier και το Microsoft SeaDragon. H μεγάλη ευκαιρία που είδαμε ήταν να συνδέσουμε το ταλέντο του iPad με την προσωπικότητα μας δημιουργώντας ένα εργαλείο που μας δίνει επιλογή. Είδαμε την δική μας ευκαιρία να σκεφτούμε διαφορετικά και το κάναμε.

Σήμερα έχουμε προϊόν εργασίας με MFI hardware έγκριση από την Apple, και το Apple App Store.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η ομάδα μας

Δημοσιευμένη Εικόνα


Navdeep Saini

Sumeet Patel

Robert Yearsley

More FAQ here

(from Kickstarter)

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ACCESSORIES

Netatmo iOS: Παρουσίαση του Νέου Μετεωρολογικού Σταθμού για iPhone & iPad

Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε τον καιρό, η Netatmo παρουσίασε ένα νέο στυλ μετεωρολογικού σταθμού που έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται με εφαρμογές από iPhone και iPad...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
ACCESSORIES

Cabin |Ο ευκολότερος τρόπος να φορτίσετε τη συσκευή σας!

Στην αρχή οι σχεδιαστές αναρωτήθηκαν: Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη φορητή μπαταρία για το iPhone; Οι μπαταρίες οι οποίες είναι ενσωματωμένες σε θήκες προστασίας...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: