ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Coin Card |Μία κάρτα η οποία θέλει ν’ αντικαταστήσει όλες τις υπόλοιπες στο πορτοφόλι σας!

Το Google Wallet καθώς και το δικό μας Passbook έχει βοηθήσει να μειώσουμε τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που κυκλοφορούμε μαζί μας καθυμερινά. Φυσικά δεν μπορούμε να πούμε πως έχουμε ησυχάσει τελείως. Οι δημιουργοί της εταιρείας Coin θέλουν να προσπαθήσουν να «μικρύνουν» ακόμη περισσότερο το πορτοφόλι σας, γι αυτό σχεδιάσανε μια πολλαπλή κάρτα η οποία προσομοιώνει και αντικαθιστά που χρειάζεται να έχετε πάντα μαζί σας.

Έχοντας περίπου το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας, η συνδεδεμένη μέσω Bluetooth Coin card διαθέτει μία ασπρόμαυρη e-ink οθόνη κι ένα μοναδικό πλήκτρο. Η διάρκεια της μπαταρίας της φτάνει τα δύο χρόνια και μαγνητική ταινία που διαθέτει μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε κάρτα στο πορτοφόλι σας. Χρησιμοποιώντας μία iOS εφαρμογή (διατίθεται και για Android), οι χρήστες μπορούν να εισάγουν πολλαπλές κάρτες που έχουν στην κατοχή τους, χρησιμοποιώντας τον ειδικό σαρωτή που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία της κάρτας.

Εκτός τις πιστωτικές μπορούν να συμπεριλάβουν εκπτωτικές κάρτες και στη συνέχεια να εισάγουν τα στοιχεία τους ώστε να φορτωθούν στην Coin card. Με το πάτημα του πλήκτρου μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των καρτών βλέποντας ποια χρησιμοποιείτε τη δεδομένη στιγμή από την mini  οθόνη. Στη συνέχεια μπορείτε να την περάσετε στο σαρωτή του καταστήματος ώστε να την αποδεχθεί.

Η συσκευή Coin card συνδέεται με τη συσκευή σας μέσω χαμηλής ενεργειακής σύνδεσης Bluetooth η οποία όχι μόνο επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τις πιστωτικές τους κάρτες, αλλά τους παρέχει και ύψιστη ασφάλεια. Εάν ξεχάσετε κατά λάθος την κάρτα σας κάπου ή σας την κλέψουνε, αμέσως κοινοποιείται στη συσκευή σας πως η σύνδεση Bluetooth έχει χαθεί και η Coin card απενεργοποιείται αυτόματα. Όλα τα δεδομένα σας καθώς και η ασύρματη επικοινωνία της κάρτα και της συσκευή σας καλύπτονται απο κρυπτογράφηση 128-bit ώστε να αποτρέψει τυχόν παρακολούθηση των στοιχείων των λογαριασμών σας.

Η Coin card αναμένεται να φτάσει στην αγορά το επόμενο καλοκαίρι αλλά από σήμερα οι δημιουργοί του, δέχονται προπαραγγελίες μέσω crowfunding για 50$. Σημειώστε πως η τιμή αυτή είναι το μισό της τελικής λιανικής τιμής. Σίγουρα είναι ακριβότερη απο οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα καθώς οι περισσότερες διατίθονται δωρεάν, αλλά όμως σας γλυτώνει από το έχετε μαζί σας πολλές κάρτες. Δεν είναι για όλους αλλά για όσους χρησιμοποιούν καθημερινά πιστωτικές, business,  εκπτωτικές, κάρτες μελών κ.α. Παρακολουθήστε το Video και περιμένουμε τα σχόλιά σας εδώ, ή στη σελίδα μας στο Facebook – Twiiter.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll