ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Cogito SmartWatches | Υπέροχα κομψός σχεδιασμός χωρίς κάμερες και μηχανή του καφέ

Πολλά smartwatches έχουν κατακλίσει τo διαδύκτιο και εμείς περιμένοντας την πρόταση της Apple δεν έχουμε προβεί σε κάποια βιαστική αγορά. Παρόλα αυτά για τους ανυπόμονους, σήμερα τους έχουμε μία ιδιαίτερη παρουσίαση ενός minimal smartwatch που ακούει στο όνομα Cogito. H σειρά Cogito αποτελείται από δύο εκδόσεις αναλογικών ρολογιών με μικρές διαφορές μεταξύ τους, κυρίως εμφανησιακές.

Τα ρολόγια αυτά υπόσχονται την επέκταση του iPhone σας με led εικονίδια τα οποία φωτίζονται όταν έχετε κάποια ειδοποίηση. Η εταιρεία πιστεύει πως αυτό είναι και το ιδανικό χαρακτηριστικό ενός smartwatch καθώς πολλοί είναι οι χρήστες που δεν ενδιαφέρονται να αλληλεπιδρούν με τις κοινοποιήσεις μέσω του ρολογιού. Η ακριβότερη έκδοση σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να κάνετε χρήση του Caller ID και να κάνετε σίγαση των εισερχομένων κλήσεων, καθώς και να φωτιστεί με έαν άγγιγμα ώστε να ελέγξετε τις led ειδοποιήσεις σας.

Η μπαταρία του εύκολα θα διατηρηθεί για έναν ολόκληρο χρόνο χρήσης νούμερο που επιτυγχάνεται με την σύνδεση μέσω bluetooth 4.0+LE υποστήριξη. Τα ρολόγια είναι συμβατά με iOS 7 και αναμένονται την άνοιξη με κόστος 129$ και 179$ αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη Ιστοσελίδα της εταιρείας!

Cogitowatch.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll